Homme liigub Atlandilt järgmine madalrõhkkond Norra merele ja laieneb üle Skandinaavia. Kiires läänevoolus lisandub Eestisse sooja ja niisket õhku.

Öö jooksul liigub lörtsi- ja vihmasadu üle Eesti. On jäidet ja tekib udu. Päev on pilvine, udune ja tibutab vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul, soojas õhumassis on puhanguid 15 m/s, pärastlõunal rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -1..+3, Kesk- ja Ida-Eestis -1..-5, hommikuks tõuseb kõikjal üle 0°C, päeval on +2..+6°C.

Reedel on veidi tugevam kõrgrõhuharja mõju ja vaid mõnes kohas sajab nõrka vihma. Puhub tugev lääne- ja edelatuul, puhangud ulatuvad rannikul 15 m/s, õhtul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval +2..+5°C.

Laupäeva jääb idapoolne kõrgrõhuala Venemaale püsima. Lääne poolt suureneb madalrõhkkonna mõju. Kahe rõhuala piirimail puhub öösel tugev edelatuul. Hommikuks tuul veidi rahuneb, pöördub kagusse ja tugevneb õhtu poole uuesti. Sajab veidi lörtsi ja vihma, tihedam võib sadu olla öö hakul ja taas õhtul. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval +1..+5°C.

Pühapäeval liigub Skandinaaviast Soome uus osatsüklon ja meil madalrõhkkonna mõju tugevneb. Sajab lörtsi ja vihma, nõrgem on sadu Kagu-Eestis. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval +1..+6°C.

Esmaspäeva öösel on kõrgrõhuharja mõjul lühiajaliselt tuul nõrgem ja saju võimalus väiksem. Kuid juba hommikul läheneb Atlandilt Skandinaavia rannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Lõuna- ja kagutuul paisub kiiresti väga tugevaks. Hommikul saartele jõudev lörtsisadu laieneb kiiresti üle Eesti. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval 0..+3°C.

Teisipäeval, 24. veebruaril jääb Skandinaavia madalrõhkkonna tugevasse haardesse ja selle serv ulatub üle Läänemere. Eestis sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+2, päeval +2..+5°C.

Kolmapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja tuul tasapisi nõrgeneb. Saju võimalus on üksikutes kohtades. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval +1..+4°C.