Homme öösel liigub üle Eesti kõrgrõhuhari ja ilm on suurema sajuta. Läänekaare tuul üürikeseks raugeb, hommikul pöördub lõunasse. Õhutemperatuur langeb sisemaal 1..6°C-ni, rannikul on sooja kuni 10°C.

Päeval liigub üle Läänemere madalrõhulohk ja selle eel liikuv vihmasadu jõuab juba hommikuks saartele. Päeval laieneb sajuala üle Eesti. Lõuna- ja kagutuul tugevneb puhanguti 15 m/s, õhtupoolikul pöördub tuul saartel läänekaarde. Õhutemperatuur on 7..9, õhtupoolikul tõuseb Lääne-Eestis 13°C-ni.

Pühapäeva öö hakul eemaldub madalrõhulohk ühes vihmahoogudega Venemaale ja selle järel muutub taevas selgemaks. Päev on sajuta ja ajutiste päikesepaiste hetkedega. Puhub mõõdukas lääne ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kraadist sisemaal kuni 10°C-ni saartel ja läänerannikul, päeval tõuseb 9..13°C-ni.

Esmaspäeva öösel eemaldub kõrgrõhuhari Venemaa poole. Ilm on rahulik, sajuta ja öö hakul ka võrdlemisi selge taevaga. Õhutemperatuur langeb 3..8, saartel ja läänerannikul kuni 11°C. Päeval areneb Skandinaavia keskosa kohal uus osatsüklon, mis järjest süveneb ja liigub üle Soome keskosa itta. Selle lohk katab Eesti. Taevas tõmbub pilve ja mitmel pool sajab vihma. Edela ja lõunatuul tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb 9..14°C-ni.

Teisipäeva öö hakul eemaldub madalrõhulohk ühes sajuhoogudega Venemaale ja selle järel taevas selgineb ning päev tuleb põhiliselt sajuta. Kuid juba õhtul läheneb Läänemerelt uus madalrõhulohk. Puhub tugev loodetuul, puhangud ulatuvad 14, rannikul 18 m/s, päeval tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 5..10°C, päeval 9..12°C.

Kolmapäeval liigub üle Eesti väike osatsüklon. Sajab vihma. Öösel puhub läänekaare tuul, päeval pöördub tuul idakaarde. Õhutemperatuur on öösel 2..6, rannikul kuni 10, päeval 7..10°C, saartel paari kraadi võrra kõrgem.

Neljapäeval madalrõhulohu eemaldumise järel tugevneb kõrgrõhuhari ja saju võimalus on öösel ja ennelõunal märksa väiksem, pärastlõunal võib Skandinaavia kohal areneda uus osatsüklon ja selle idaserva vihmapilved ulatuvad Eestisse. Kagu- ja idatuul päeva jooksul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 0..+5, madalamates kohtades võib langeda kuni -2°C-ni, rannikul on sooja kohati kuni 7 kraadi, päeval 7..10°C.

Reedel jääb ilma tegema madalrõhkkond, mille täpne asukoht ja edasine liikumise trajektoor on veel selgusetu, kuid suure tõenäosusega tulem meil ilm sajune.