Norra ilmateenistus yr.no prognoosib järgmiseks nädalaks sügiseselt stabiilset temperatuurinäitu ja küllaldaselt päikesepaistet.

Esmaspäeval tuleb norra sünoptikute teatel keskmiselt 16 kraadi ning ilm on pilvitu ja päikseline. Teisipäev tuleb pilves selgimistega, keskmiseks temperatuuriks saab olema 9 kraadi. Kolmapäev on samuti päikeseküllane, päeval ulatub temperatuur 9 kraadini. Neljapäeval ja reedel tuleb 11 kraadi ning ilm on pilves selgimistega.

Järgmiseks nädalavahetuseks lubab yr.no aga vaid ilusat päikesepaistet. Sooja tuleb 10 kraadi.

Ka Vene ilmateenistus Gizmeteo.ru prognoosib järgmiseks nädalaks selget ja ilusat ilma.

Esmaspäev tuleb päikesepaisteline, sooja on päeval kuni 16 kraadi. Teisipäev on pilves selgimistega ning soojakraadid jõuavad 15 pügalani. Kolmapäeval tuleb 16 soojakraadi ning ilm püsib pilvitu. Neljapäeval varjutavad päikest ka mõned pilved, ent ilm on Vene sünoptikute hinnangul samuti soe, küündides 16 kraadini. Reede tuleb pilvisem, ent ka veidi soojem: temperatuurinäit jõuab 17 kraadini.

Nädalavahetuse suhtes on venelased veelgi optimistlikud kui norrakad: laupäevaks ja pühapäevaks lubatakse suisa kuni 17 soojakraadi. Ka on ilm päikseline ja pilvitu.