Kolmapäeva öösel libiseb madalrõhulohk üle Eesti. Lund ja lörtsi sajab enamasti Lääne- ja Põhja-Eestis, sügavamal sisemaal vaid üksikutes kohtades.

Päeval laieneb madalrõhkkond servaga üle Skandinaavia. Lõuna- ja edelatuul tugevneb sisemaal puhanguti 12, rannikul 15, saartel kuni 17 m/s. Tihedam sadu veel ei jõua ning vaid kohati võib veidi lund ja lörtsi pudeneda, Lääne-Eestis ka nõrka vihma tibada. On jäiteoht!

Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul -1 kuni +1, sisemaal -1 kuni -6, Kagu-Eestis kuni -9 kraadi, päeval Lääne-Eestis 0 kuni +2, ida pool 0 kuni -3 kraadi.

Neljapäeval jõuab Norra rannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja selle surve Läänemere ümbrusele muutub jõuliseks. Lõuna- ja kagutuul tugevneb veelgi, puhanguid on 15, pärast keskööd ja ka ennelõunal saartel ja rannikul kuni 20 m/s. Sadu tuleb Lääne-Eestis nii lume kui lörtsina, saartel lisandub sekka ka vihma. Kesk- ja Ida-Eestis sajab enamasti lund. Püsib jäiteoht! Õhutemperatuur on ööpäeva vältel Tallinn-Pärnu joonest lääne pool -1 kuni +2, ida pool 0 kuni -3 kraadi.

Reedel jääb Eesti madalrõhkkonna servaalale, kuid selle surve annab veidi järele ning lõuna- ja kagutuul on nõrgem. Kohati sajab lund, saartel ka lörtsi. Õhuvool pöördub lõunakaarde ja sealt saabuv õhumass on soojem. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval -2 kuni +1 kraadi.

Laupäeval liigub Kesk-Euroopast põhja poole uus osatsüklon. Lisandub niiskust. Sajab tihedat lund ja lörtsi, pärastlõunal ka vihma. Puhub võrdlemisi tugev kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval 0 kuni +3 kraadi.

Pühapäeval liigub osatsüklon mööda Balti riikide lääneserva Botnia lahele. Sajab enamasti lörtsi, öösel mõnel pool sekka ka vihma. Lõunakaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeval läheneb lõuna poolt uus osatsüklon, kuid tänastel andmetel läheb see Eestist kaugemalt ida poolt mööda. Balti riigid võivad jääda mitme erineva rõhuala piirimaile. Sel juhul sajab meil vaid siin-seal vähest lund. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni -5 kraadi.

Teisipäeval jääme madalrõhkkonna servaalale. Kohati sajab vähest lund. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni -5 kraadi. Öösel võib laiguti pilvekiht hõreneda ja siis langeb veel paar-kolm kraadi madalamale.