Reedel õhurõhk küll tõuseb ja madalrõhkkond nõrgeneb, kuid suundub edasi Soome poole ning selle mõjusfäärist Eesti ei vabane. Öösel on sajuhooge enam saartel ja läänerannikul ning ka Võru- ja Põlvamaal. Edela- ja lõunatuul pisut rahuneb, vaid rannikul on puhanguid kuni 14 m/s. Sooja on 7 kuni 12, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on sajuhooge üle Eesti, veidi väiksem on vihma võimalus Kagu-Eestis. Edelatuule puhanguid on sisemaal 12, rannikul kuni 17 m/s. Õhtul tuul rahuneb. Sooja on 17 kuni 19 kraadi.

Laupäeval tugevneb üürikeseks väike kõrgrõhuhari ja sajuhooge on hõredamalt. Kuid Põhjamerelt tuleb vana madalrõhkkonna süsteemi energiat lisaks. Läänemere äärde lisandub ka niiskust. Kahe erineva rõhkkonna koosmõjus on vihma võimalus suurem saartel ja läänerannikul, päeva jooksul tuleb ka sisemaal mõnes kohas hoog vihma. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Sooja on öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond Rootsi ja tuleb seega meile lähemale. Saju võimalus on suur eelkõige lääne pool, päeva jooksul suureneb vihmahoogude võimalus ka ida pool. Puhub mõõdukas lõuna- ja kagutuul. Sooja on öösel 9 kuni 13, rannikul paar kraadi enam, päeval 16 kuni 21 kraadi.

Esmaspäeval liigub madalrõhkkond Läänemere poole. Õhuvool pöördub enam lõunasse ja ka Eesti idaserva võib niiskust kanduda. Nõnda piiravad Eestit nii lääne kui ida pool pilvevööndid. Saju võimalus on suur saartel ja läänerannikul. Kui idapoolne pilvevöönd üle Peipsi laieneb, siis on tihedaid sajuhooge ka Ida-Eestis. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Sooja on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Teisipäeval saab valdavaks idapoolne madalrõhkkond, mis liigub piki Venemaa lääneserva põhja poole, jõuab päevaks Peterburi taha ja ägeneb. Öösel on kohatisi sajuhooge, päeval laienevad vihmapilved üle Eesti. Tuul puhub läänekaarest ja päeva peale tugevneb. Sooja on öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 14, päeval 15 kuni 18 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Karjala kohale ja selle edelaserv hoiab Eesti vihmapilvedes. Tuul puhub sisemaal edelast ja läänest, saartel ja rannikul loodest ning ulatub puhanguti 15, pole välistatud 18 m/s. Sooja on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 14, päeval 15 kuni 18 kraadi.

Neljapäeval liigub madalrõhkkond Soome lahe äärde ja selle vahetus läheduses on saju tõenäosus suur. Lääne- ja loodetuul on tugev eelkõige rannikul, nõrgem sisemaal. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 15 kuni 19 kraadi.