Saju tõenäosus on Lääne-Eestis 50-75, saartel kuni 90 protsenti. Kagutuul tugevneb 5-11 meetrini sekundis, vahendab ilmateenistus.

Kolmapäeva öösel on ilm sajuta ja selgem. Päeval läheneb Läänemerelt uus madalrõhulohk ja taas on vihma võimalus suurem (tõenäosus Lääne- ja Kesk-Eestis kuni 90 protsenti, Ida-Eestis suureneb õhtul üle 50 protsendi). Puhub kagutuul 5 kuni 11, saartel puhanguti 14 meetrit sekundis, õhtul pöördub Lääne-Eestis lõunasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 9, päeval on 10 kuni 15 soojakraadi, Ida-Eestis võib õhutemperatuur tõusta kuni 18 kraadini.

Neljapäeval lisandub lõunavoolus niiskust ja saabuv pilvemass toob kaasa intensiivsed sajuhood, pole välistatud äike. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 10 kuni 14 soojakraadi. Kui sajuhoogudesse pikemaid pause tekib, siis võib õhutemperatuur tõusta paar-kolm kraadi kõrgemale.

Reedel pöördub õhuvool edelasse ning tihedam sajuala ühes soojusega kandub idapiiri taha. Kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 11 kuni 15 soojakraadi, meretuulega rannikul on jahedam.

Laupäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Öö on enamasti sajuta, päeval võib mandril kohati hoovihma sadada. Läänekaare tuul on sisemaal nõrk, rannikul mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 0..+6, päeval 11 kuni 15 soojakraadi.

Pühapäeval sajab siin-seal hoovihma. Tuul puhub lõunakaarest ja on võrdlemisi nõrk, õhtul pöördub läänekaarde ja läheb veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel +1..+6, maapinna lähedal pole välistatud langus nullkraadi ümbrusse, päeval 8 kuni 13, päikeselisemates paikades kuni 15 soojakraadi.

Esmaspäeval muutub kõrgrõhkkond jõulisemaks ja saju võimalus on märksa väiksem. Läänekaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel +2..+7 ja kus tuul nõrgem, seal pole välistatud maapinna lähedal langus nullkraadi ümbrusse, päeval 10 kuni 13 soojakraadi, läänekaare tuulele avatud rannikul paar-kolm kraadi vähem.