Riikliku ilmateenistuse ilma ülevaade järgmiseks nädalaks.

Teisipäeval laieneb Norra merelt madalrõhkkond servaga üle Skandinaavia ja Läänemere. Öösel on kohatisi sajuhooge, võib olla ka äikest, päeval tõmbub taevas kõikjal pilve ja vihmasadu laieneb üle Eesti (saju tõenäosus 80 kuni 90%). Tuul tugevneb, puhub öösel lõunast ja kagust, päeval pöördub saartest alates edelasse, ulatub puhanguti 15, saartel õhtul 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, rannikul kuni 16, päeval 15 kuni 19, Lõuna-Eestis kuni 21 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia ja Soome Karjala kohale ning selle lõunaservas on meie ilm vihmahoogude (tõenäosus 50-75%, saartel veidi väiksem) ja väga tugeva edelatuulega, puhanguid on sisemaal üle 15, saartel ja rannikul üle 20 m/s, õhtul pöördub saartel läände. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 16 kuni 19 kraadi.

Neljapäeval kaugeneb madalrõhkkond Venemaa põhjaalade kohale ja selle järel sajab meil kohati hoovihma (tõenäosus 25%, Kirde-Eestis kuni 50%). Öösel on edela- ja läänetuul veel väga tugev, päeval puhub enam läänest ja loodest ning jääb tasapisi rahulikumaks. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, rannikul 15 kraadi ümber, päeval 16 kuni 18 kraadi.

Reedeks kaob madalrõhkkond Läänemere õhuruumist ja veidi tõusva õhurõhu foonil on meie ilm üksikute hoovihmadega (tõenäosus umbes 25%). Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur langeb öösel sisemaal 5 kuni 6 kraadini, rannikul jääb 15 kraadi lähedale, päeval 15 kuni 18 kraadi.

Laupäeval koondub kõrgrõhkkond Venemaa kohale ja selle servas on meil öö enamasti sajuta ja rahulik. Päeval jõuab Norra merele madalrõhkkond ja laieneb servaga üle Skandinaavia Läänemerele. Valdav osa Eestist püsib sajuta, kuid õhtu poole võivad saartele ja looderannikule vihmapilved jõuda (saju tõenäosus umbes 25%, Lääne-Eestis umbes 50%, loodenurgas kuni 75%). Edela- ja lõunatuul alates saartest tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 10, selgema taeva korral võib sisemaal veel paar kraadi madalamale langeda, rannikul on kuni 15, päeval tõuseb 17 kraadi ümbrusse ja kuhu jõuab sadu, seal langeb alla 15 kraadi.

Pühapäeval jääb madalrõhkkond Norra merele tiirlema ja selle serva mööda liigub osatsüklon üle Skandinaavia ning selle serva mööda liiguvad üle Läänemere ümbruse sajupilved (saju tõenäosus 50-75%, Peipsi ääres ja Kagu-Eestis 25-50%). Suure tõenäosusega on oodata tugevat edela- ja läänetuult. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 16, päeval 15 kuni 18 kraadi.

Esmaspäeval liigub tugevas läänevoolus uus madalrõhulohk ühes vihmapilvedega üle Eesti (saju tõenäosus 50-75%). Tuul puhub läänekaarest ja on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 16, päeval 16 kuni 19 kraadi.