Kolmapäeva öösel suundub üle mere Soome poole järgmine madalrõhulohk ja selle tihedamaid vihmapilvi võib Lääne- ja Loode-Eestisse jõuda. Päeval saab Venemaa kohal mõjusamaks kõrgrõhuala ning Eesti jääb läänepoolse madalrõhuala ja ida pool oleva kõrgrõhuala piirimaile. Mõnes kohas sajab hoovihma, pole välistatud äike (50-75%). Edelatuul muutub tuntavamaks, puhanguid on sisemaal 12, rannikul 15 m/s. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Neljapäeva öösel on mõjusam kõrgema rõhuga vöönd ja saju võimalus vaid üksikutes kohtades. Päeval suundub Kesk-Euroopast kirdesse uus madalrõhkkond. Tänastel andmetel liigub see piki Venemaa lääneserva kirdesse. Eestis sajab siin-seal hoovihma, aga tugevad sajud sel juhul meile ei ulatu või riivavad vaid Kagu-Eestit. Sooja on öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 18, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Reede öösel madalrõhkkond eemaldub, taevas saab lühiajaliselt selgemaks ja saju võimalus on väiksem. Päeval on laieneb Skandinaavia põhjaosast madalrõhuala serv Soome lahe ümbrusse ja sajuhoogude võimalus on suurem. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Sooja on öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 18, päeval 19 kuni 23 kraadi.

Nädalavahetusel jääb Eesti madalrõhuala servaalale. Kuid ägedam tsüklonaalne tegevus kandub meist kaugemale ja seetõttu varieerub saju võimalus 50-75%-ni, Kesk- ja Kirde-Eestis kuni 50%. Tuul puhub laupäeval läänekaarest, pühapäeval pöördub lõunakaarde. Sooja on öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 18, päeval 20 kuni 23 kraadi.

Esmaspäeval jõuab Põhjamerele uus aktiivne madalrõhkkond ja selle idaserv laieneb üle Läänemere. Toob niiskust lisaks ja vihma sajab Eestis laialdasemalt. muutlik. Kagu- ja lõunatuul tugevneb. Sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 19 kuni 23 kraadi.