Päeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on olulise sajuta. Puhub lääne- ja edelatuul sisemaal 4 kuni 7, rannikul kuni 10 meetrit sekundis, õhtul pöördub tuul lõunakaarde. Õhutemperatuur on sisemaal 11 kuni 14, meretuulega rannikul kuni 10 soojakraadi. 

Reedel laieneb Lõuna-Rootsist madalrõhkkond servaga Läänemerele ja kõrgrõhkkond eemaldub kaugemale Venemaale. Eestis püsib ilm keskpäevani sajuta ja vahetevahel peaks ka päikest näitama. Pärastlõunal võib arenevatest pilverünkadest kohati hoovihma tulla. Lõuna- ja kagutuul on tugevam öösel ja ennelõunal, õhtu poole tuul vaibub. Õhutemperatuur on öösel +3..+7 kraadi, päevaks kandub lõunavoolus soojemat õhku ja temperatuur tõuseb 12 kuni 15 soojakraadini. 

Laupäeval liigub madalrõhkkond piki Läänemerd Soome poole ja seetõttu on ka Eesti ilm hommikul ja päeval vihmahoogudega. Öösel puhub mõõdukas idakaare tuul, mis päeval pöördub edelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 8 kuni 13 soojakraadi.

Pühapäevaks eemaldub madalrõhkkond Karjala kohale. Madalrõhkkonna järel on Eestis kohatisi sajuhooge. Tuul puhub öösel edelast ja on puhanguline, päeval läänekaarest ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, selgema taeva all pole välistatud langus ka nullkraadi lähedale, päeval on 7 kuni 12 soojakraadi.

Esmaspäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Suuremat sadu ei tule, aga päevasel ajal pole välistatud mõni üksik vihmahoog. Õhumass on jahe ning temperatuur on öösel -1..+4, päeval sisemaal 11 kuni 12, rannikul kuni 10 soojakraadi.

Teisipäeval kandub kõrgrõhkkond Soome ja Venemaale. Samal ajal jõuab Läänemere lõunavete kohale madalrõhkkond. Kui kõrgrõhkkond mõju püsib, siis on ilm suurema sajuta ja rahulikum. Madalrõhkkonna surve tugevnemisel saju tõenäosus päeval suureneb ja ilm muutub tuulisemaks. Õhutemperatuur on öösel enamasti +1..+5 kraadi piires, kuid selge taeva all võib ka veidi alla nullkraadi langeda, päeval on sooja 9 kuni 13 kraadi.

Kolmapäeval on kõrgrõhkkonna ülekaal taas tõenäolisem ja ilm suurema sajuta. Tuul puhub idakaarest. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, selge taeva all võib nulli kraadi ümbrusse langeda, päeval on sooja 11 kuni 15 kraadi, meretuulega rannikul jäävad maksimumid alla 10 kraadi.