Homme ulatub Kesk-Euroopa kohalt kõrgrõhkkonna äärmine põhjaserv Eestini. Pärastlõunal suureneb põhja poolt madalrõhkkonna mõju. Üksikutes kohtades võib veidi lörtsi ja vihma, sisemaal ka lund pudeneda, on udu ja jäidet. Õhtul muutub sadu laialdasemaks. Tuul on öösel võrdlemisi nõrk ja läänekaarest, päeval tugevneb lääne- ja edelatuul, saartel ja rannikul on puhanguid 15 m/s, õhtul Soome lahel kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -3, saartel ja läänerannikul 0 kuni +2, päeval -1 kuni +2 kraadi, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Pühapäeval koondub madalrõhkkond Venemaale ja selle lohk liigub üle Eesti. Öösel ja ennelõunal sajab nii lund, lörtsi kui vihma, pärastlõunal õhurõhk tõuseb ja sajuhood hõrenevad. Öösel puhub võrdlemisi tugev edela- ja läänetuul, hommikul nõrgeneb, päeval pöördub loodesse. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Esmaspäevaks tugevneb uuesti kõrgrõhuhari ja ilm on valdavalt sajuta ning nõrga läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt -2 kuni +2 kraadi.

Teisipäeval liigub mööda Norra merd üksteise järel kaks aktiivset madalrõhkkonda ja laienevad servaga ka üle Skandinaavia ja Soome. Kuid ägedam mõjuala, tihedam sadu ja tugev tormituul haarab enda alla Norra ranniku. Meil tugevneb edelatuul päeval vaid puhanguti 15 m/s. Öö ja ennelõuna on sajuta, pärastlõunal sajab siin-seal vihma, õhtul võib sekka ka lörtsi tulla ja sadu laialdasemaks muutuda. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, saartel kuni +3, päeval -1-st Kagu-Eestis kuni +4-ni saartel.

Kolmapäeval jätkub Norra merel aktiivne madalrõhkkondade tegevus ja need survestavad ikka Läänemere ümbrust. Läänevoolus kandub niiskust ning siin-seal sajab vihma, öösel mõnes kohas ka lörtsi. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Neljapäeval laieneb kõrgrõhkkonna loodeserv Eesti kohale ja saju võimalus väheneb. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt 0 kuni +4 kraadi.

Reedel suureneb lääne poolt madalrõhkkonna surve ning lõuna- ja kagutuul muutub veel tugevamaks. Suureneb lörtsi- ja vihmasaju tõenäosus. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval -1 kuni +3 kraadi.