Homme on Venemaa kohal kõrgrõhkkond ja selle serv ulatub Balti riikide kohale. Samal ajal avaldab Skandinaavia looderannikult survet madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail muutub lõunakaare tuul rannikul veidi tugevamaks. Öösel sajab siin-seal veidi lund või lörtsi, päeval on saju võimalus väiksem. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, päeval 0 kuni -3 kraadi.

Reedel püsib Eesti kohal kõrgrõhkkonna loodeserv, samal ajal Soome kohale kandub väike hääbuv madalrõhkkond. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -2 kuni +1 kraadi.

Laupäeval on Eesti kohal väheaktiivne rõhuväli. Kohati võib veidi lund ja lörtsi sadada. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -3, saarte rannikul kuni +1, päeval -1 kuni +1 kraadi.

Pühapäeval tugevneb Põhja-Venemaa kohal kõrgrõhkkond ja Läänemere poolt avaldab survet madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail sajab kohati nõrka lund ning kagu- ja idatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -5, saarte rannikul nulli ümbruses, päeval 0 kuni -4 kraadi.

Esmaspäeval kandub kõrgrõhkkonna raskuspunkt Venemaa põhjaalade kohale ja selle edelaserv ulatub Läänemere äärde. Kohati sajab lund. Puhub tugev ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on -3 kuni -8, Ida-Eestis öösel kuni -13 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas kohatiste lumehoogudega. Puhub tugev idakaare tuul. Eesti kohale kandub kirdevoolus külm õhumass ja õhutemperatuur langeb öösel -7 kuni -12, Ida-Eestis -15 kraadi ümbrusse, päeval -5 kuni -10, Ida-Eestis -12 kraadi.

Kolmapäeval jääb külm kõrgrõhuala mõjusamaks. Kohati sajab lund. Idakaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -7 kuni -12, kohati võib -15-ni langeda. Päeval on külma -4 kuni -9 kraadi.