Kolmapäeval katab võimas kõrgrõhuala kogu Põhja-Euroopat ja selle servas on meie ilm sajuta, selge taevaga ja väga külm. Idakaare tuul nõrgeneb ja õhutemperatuur langeb öösel -13 kuni -18, Kagu-Eestis -20 kraadi ümbrusse, vaid saarte on veidi kõrgem, päeval tõuseb -5 kuni -10 kraadini.

Neljapäeval nihkub küll Läänemere kohale väheaktiivne madalrõhulohk, kuid selle tihedad sajupilved Eestini ei jõua. 60. laiuskraadist põhja pool valitseb võimas kõrgrõhuala ja selle serv katab Eesti idaosa ja hoiab ilma olulise sajuta, üksnes Soome lahe rannikul võib kohati nõrka lund pudeneda. Idakaare tuul on tuntavam eelkõige Lääne-Eesti saartel, sisemaal püsib võrdlemisi rahulik ilm. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, meretuulega rannikul kuni -7, päeval tõuseb -3 kuni -8 kraadini.

Reedel on ülekaalus kõrgrõhuvöönd ja ilm Eestis on ikka põhiliselt sajuta. Õrna lund võib pudeneda Soome lahe ääres ja ka Eesti idaservas. Tuul on sisemaal nõrk, rannikul mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel saarte rannikul -5 kraadi ümbruses, sisemaal -8 kuni -13, kohati võib veel -15 kraadini langeda, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Laupäeval liigub kõrgrõhkkond Eesti kohale, aga jääb tasapisi nõrgemaks ning taevas kattub õhukese pilvekihiga. Vaikse ja pilvise ilmaga on öine õhutemperatuur -5 kuni -9, öö hakul Lõuna-Eestis kuni -11 kraadi ümbruses, päeval -2 kuni -6 kraadi.

Pühapäeval nihkub kõrgrõhuala lõuna poole. Kuid põhja poolt survestav madalrõhkkonna mõju tõenäoliselt üle Soome lahe ei ulatu ning ilm püsib enamasti sajuta. Öö on vaikne, päeval võib läänekaare tuul tuntavamaks muutuda. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, päeval -2 kuni -6 kraadi.

Esmaspäeval kõrgrõhkkond kaugeneb lõuna-kagu suunas ja madalrõhkkonna surve suurenemisel tugevneb läänekaare tuul ja sajab nõrka lund. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval -2 kuni 1 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrg- ja madalrõhkkonna piirimail olulise sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, Kagu-Eestis võib paar-kolm kraadi madalam olla, päeval -2 kuni 1 kraadi.