Homme nihkub küll Läänemere kohale väheaktiivne madalrõhulohk, kuid selle tihedad lumepilved Eestini ei jõua. 60. laiuskraadist põhja pool valitseb võimas kõrgrõhuala ja selle serv katab Eesti ning hoiab meie ilma sajuta. Taevas on valdavalt selge, vaid ööks võib Eesti põhjaosa pilvedega kattuda. Idakaare tuul on tuntavam eelkõige Lääne-Eesti saartel, sisemaal püsib vaikne ilm. Õhutemperatuur on öösel lääne pool -8 kuni -13, Pärnu-Narva joonest ida ja lõuna pool -14 kuni -19, päeval tõuseb -5 kuni -10 kraadini.

Reedel püsib kõrgrõhkkonna serv Eesti kohal. Ilm on valdavalt sajuta, vaid üksikutes kohtades võib õrna lund pudeneda. Idakaare tuul on sisemaal nõrk, saarte rannikul mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, kohati võib veel -15-ni langeda, päeval -3 kuni -7 kraadi.

Laupäeval liigub kõrgrõhkkond Eesti kohale, aga jääb tasapisi nõrgemaks ning taevas kattub õhukese pilvekihiga. Vaikse ja pilvise ilmaga on öine õhutemperatuur -5 kuni -10, öö hakul kuni -12, päeval -3 kuni -6 kraadi.

Pühapäeval nihkub kõrgrõhuala lõuna poole. Kuid põhja poolt survestava madalrõhkkonna mõju tõenäoliselt üle Soome lahe ei ulatu ning ilm püsib enamasti sajuta. Öö ja ennelõuna on vaiksed, pärastlõunal tugevneb Soome lahe ümbruses edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, päeval -2 kuni -6 kraadi.

Esmaspäeval kõrgrõhkkond kaugeneb lõuna-kagu suunas, madalrõhkkonna surve suureneb ja läänetuul tugevneb. Kohati sajab nõrka lund. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -9, hommikuks tõuseb, päeval -3 kuni +1 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrg- ja madalrõhkkonna piirimail olulise sajuta. Puhub mõõdukas, rannikul tugev läänekaare tuul. Temperatuuri prognoos on muutunud märksa kõrgemaks, öösel on õhutemperatuur nullilähedane (-3..+2°C), päeval 0 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari ja ilm püsib sajuta ning mõõduka läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni +3 kraadi.