Ettevaatust õhtul ja öötundidel liigeldes! Tormituulte korral võib teele langeda puid ja oksi.

Homseks põhjapoolse kõrgrõhuala mõju nõrgeneb ja valitsevaks saab Poola idaosa kohalt Gotlandi suunas liikuv tsüklon, mis toob Eestisse lund ja tuisku. Öösel levib lumesadu Lõuna-Eestist põhja poole, kohati tuiskab.

Pärastlõunal on sadusid hõredamalt, kuid õhtul läheb lume- ja lörtsisadu uuesti intensiivsemaks, Lõuna-Eestis on jäiteoht! Puhub kirdetuul 7-12, puhanguti kuni 17, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti 23 m/s, õhtupoolikul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel-2..-7, päeval Põhja-Eestis -1..-3, Lõuna-Eestis -1..+2°C.

Kolmapäeval liigub nõrgenev madalrõhkkond piki Läänemerd põhja poole ja meid katab selle idaserv. Sajab lund ja lörtsi, päeval on sajuhooge kohati. Idakaare tuul öösel nõrgeneb 3-10 m/s, päeval pöördub tuul edelasse ja lõunasse ning veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2..+1, päeval 0..+4°C.

Neljapäeval liigub üle Eesti Atlandil oleva madalrõhuala lohk. Kohati sajab lund ja lörtsi, puhub mõõdukas lõunakaare. Õhutemperatuur on öösel 0..-6, päeval 0..+4°C.

Reedel liigub Skandinaaviast Läänemerele madalrõhulohk, mis päeval liigub üle Eesti itta. Läänevoolus jõuab uus ports niisket ja veidi soojemat õhku. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval +1..+5°C.

Laupäeva öösel madalrõhulohk eemaldub itta, kuid selle mõjul sajab veel nii lund, lörtsi kui ka vihma, päev tuleb kerges harjaseisus ja olulise sajuta. Öösel on tuul muutlik, päeval pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel -2..+1, päeval 0..+4°C.

Pühapäeva ilm on valdavalt sajuta, kuid kas meil pääseb võimule põhjapoolne külm õhumass või lõunast saabuv soojem õhk, sõltub Põhjamerelt üle Taani itta liikuva tsükloni trajektoorist. Kui tsüklon möödub meist kaugelt otse itta, siis võib öösel tulla 2..10 kraadi külma, kui aga liigub Baltimaadele lähemale on õhutemperatuur 0..-5°C, päeval aga transpordib tsüklon oma kaguservas meile sooja ja õhutemperatuur tõuseb +2..+6, tsükloni põhjapoolsema teekonna puhul võib õhutemperatuur Lõuna-Eestis tõusta paar kraadi kõrgemalegi.

Esmaspäeval tugevneb Skandinaavia kesk- ja lõunaosa kohal kõrgrõhuhari, millest saame osa meiegi. Ilm on olulise sajuta. Öö tuleb miinuskraadidega, päev plusskraadides.