Laupäeval taandub kõrgrõhkkond lõuna poole ja madalrõhulohk Botnia kohalt laieneb Eestisse. Öö hakul on ilm selgem ja sajuta. Pärast keskööd saartelt alates pilvkate tiheneb ja hommikul sajab Eesti lääneosas, päeval kõikjal lund, lörtsi ja vihma. Puhub nõrk, rannikul mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval 1 kuni 5 kraadi, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Pühapäeva öösel on Eesti kohal nõrk kõrgrõhuhari. Taevas selgineb ja märkimisväärset sadu ei tule. Päeval laieneb põhja poolt madalrõhkkonna serv üle Soome lahe, tuul pöördub edelasse ja tugevneb rannikul puhanguti kuni 18 m/s, õhtul pöördub tuul loodesse ja on jätkuvalt tugev. Kohati sajab vähest vihma. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni 1, päeval 4 kuni 7 kraadi, meretuulega rannikul on jahedam.

Esmaspäeval liigub uus aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu Venemaale, selle lääneservas puhub tugev loodetuul puhanguti 15, rannikul 20 m/s. Tihedam sadu tõenäoliselt meile ei ulatu. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 3, päeval 3 kuni 7 kraadi.

Teisipäeval liigub Soomest kagusse väike aktiivne osatsüklon, mis toob taas lörtsisadu, kas sajab kõikjal Eestis või ainult Ida-Eestis sõltub tsükloni teekonnast. Päeva jooksul lääne- ja loodetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -3, päeval 1 kuni 6 kraadi.

Kolmapäeva öö möödub kõrgrõhuharjas ja ilm on sajuta, päeval liigub Skandinaaviast meie kohale uus madalrõhuala. Sajab lund, lörtsi ja vihma. Tuul on võrdlemisi nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Neljapäeva öösel teeb ilma hääbuv madalrõhuala, päevaks tugevneb lõuna poolt korraks kõrgrõhuhari. Öösel sajab mitmel pool veel lörtsi ja lund, päeval on sajuvõimalus väike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval 2 kuni 7 kraadi.

Reedel saabub loodevoolus uus niiskust sisaldav madalrõhulohk, mille järel saabub meile läänest soojem õhumass. Lume ja lörtsina algav sadu läheb üle vihmaks. Puhub läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval tõuseb 4 kuni 8 kraadi.