Reede öö on kõrgrõhuharja mõjul karge ja sajuta ning nõrga läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, meremõjuga rannikul kuni +2 kraadi. Päeval lisandub loodevoolus niiskust ning siin-seal sajab vihma. Tuul puhub läänekaarest ja on mõõdukas, õhtu poole tugevneb rannikul puhanguti 13 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi, vahendab riigi ilmateenistus.

Laupäeva öö hakul sajab vihma ja lörtsi. Pärast keskööd madalrõhulohk eemaldub, pilved hõrenevad ning hommik on juba selgema taevaga ja sajuta. Puhub võrdlemisi tugev loodetuul, hommikul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Päeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari ja ilm on sajuta. Õhtul võivad Lääne-Eestisse tihedamad pilved jõuda. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, põhjarannikul võib tugevneda. Õhutemperatuur on 4 kuni 7 kraadi.

Pühapäeval läheneb läänekaarest soojem õhumass ning selle eel võib kohati lörtsi ja vihma sadada. Tuul pöördub lõunakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval 5 kraadist meretuulega rannikul 7 kuni 10 kraadini sisemaal. Kui soojem õhumass kiiremini liigub, siis tõuseb kolm-neli kraadi kõrgemale.

Esmaspäeval koondub madalrõhkkond Skandinaavia kohale ja laieneb jõulisemalt üle Läänemere. Edela- ja lõunatuul on tugev. Edelavoolus lisandub soojust ja õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval tõuseb 11 kuni 15, meretuulega rannikul kuni 7 kraadini. Tänastel andmetel võivad sajupilved alles õhtuks jõuda.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond üle Soome itta ja selle lõunaservas on meie ilm vihmahoogudega, õhtu poole võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 5 kuni 10 kraadi.

Kolmapäeval üks madalrõhkkond kaugeneb, teine alles läheneb Skandinaaviast. Mitme rõhuala piirimail on ilm muutlik ning lörtsi- ja vihmahoogudega. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde ja võib ajuti tugev olla. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, päeval 4 kuni 9 kraadi.

Neljapäeval jõuab madalrõhkkond üle Läänemere ning tänastel andmetel toob üle Eesti lörtsi ja vihma. Lõunakaare tuul on tugev. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval 3 kuni 8 kraadi.