Tuul pöördub täna põhjakaarde ja puhub kiirusega 2 kuni 8 meetrit sekundis. Ilmateenistus paneb kõigile südamele, et Eesti metsades on suur tuleoht.

Ilmakaart laupäeval, 20. mail 2017

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Saartel võib vähest vihma sadada. Puhub idakaare tuul 1 kuni 7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 5 kuni 10, saarte rannikul kuni 13 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1 kuni 7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 14 kuni 19 kraadi.

Esmaspäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öösel sajab kohati hoovihma. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 3 kuni 9 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 3 kuni 9 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 3 kuni 9, põhjarannikul kuni 11 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 15 kuni 19, rannikul kohati 12 kraadi.

Teisipäeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Öösel puhub läänekaare tuul 3 kuni 9, põhjarannikul kuni 11 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3 kuni 9, põhjarannikul kuni 11 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 10 kuni 15, Kagu-Eestis kuni 19 kraadi.