Riikliku ilmateenistuse andmetel suureneb täna loode poolt läheneva madalrõhulohu mõju. Päeva peale lisandub ja kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3-5, Soome lahel tugevneb kuni 9, õhtul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 16..20°C, meremõjuga rannikul kuni 12°C.

Teisipäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti. Öösel on üksikuid vihmasabinaid, päeval sajab hoovihma. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul, tugevamaid puhanguid võib teha Soome lahe ääres. Õhutemperatuur on öösel 4..9, päeval 14..18°C, meremõjuga rannikul ja ka sajupilvede all kuni 12°C.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhkkond. Taevas selgineb ja ilm on sajuta. Tuul nõrgeneb ja pöördub idakaarde. Õhutemperatuur on öösel 3..8, maapinna lähedal on öökülmaoht, päeval 15..20°C, meremõjuga rannikul kuni 12°C.

Neljapäeval kõrgrõhkkond nõrgeneb, aga ulatub vööndina ikka üle Eesti ja ilm on sajuta. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 2..7, maapinna lähedal langeb 0°C ümbrusse, päeval tõuseb 18..21°C, meremõjuga rannikul kuni 12°C-ni.

Reedel (26.05.) läheneb lõuna poolt madalrõhkkond. On veel vara öelda, kas ja kui kaugele sadu jõuab. Kirde- ja põhjatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 3..7, maapinna lähedal ei ole välistatud langus alla 0°C, päeval 15..20°C, meremõjuga rannikul kuni 12°C.