Täna liigub madalrõhkkond üle Lõuna-Soome Laadoga taha ja selle serva mööda kandub Eestisse hoogsajupilvi. Vihmahooge on öösel põhiliselt saartel, hommikul ka mandri lääneservas, päeval aga üle Eesti ja siis on ka äikeseoht. Puhub tugev edelatuul, päeval pöördub läände ja loodesse ning püsib tugevana, puhanguid on 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 13..17°C.

Homme eemaldub madalrõhkkond kaugemale Venemaa sisealadele ja selle järel sajuhood hõrenevad ning kõikjale need ei jõua. Puhub tugev loode- ja põhjatuul, puhanguid on 15, öösel rannikul kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel 7..12, päeval 14..17, sajuhoogude all võib 10°C lähedale langeda.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhuhari. Pilvi on vähe ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Selge öö korral langeb õhutemperatuur sisemaal 5..6°C-ni, rannikul meretuulega rannikul jääb veidi üle 10°C, päeval tõuseb 17..21°C-ni.

Reedel kõrgrõhuhari kaugeneb ja Läänemere ääres muutub madalrõhuväli mõjusamaks. Lisandub pilvi ja päeval on ka üksikute vihmahoogude võimalus. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 7..12, päeval 19..22, meretuulega rannikul kuni 15°C.

Laupäeval jääb Eesti kõrg- ja madalrõhuala piirimaile. Kohati võib hoovihma sadada. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 7..12, päeval 20..23, meretuulega rannikul kuni 15°C.

Pühapäeval läheneb Skandinaaviast madalrõhkkond ja tingimused on laialdasemaks sajuks soodsamad. Tuul pöördub lõunakaarde ja võib tugevneda. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 20..23, meretuulega rannikul kuni 15°C.

Esmaspäev tuleb madal- ja kõrgrõhuala piirimail kohatiste sajuhoogudega. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 9..13, päeval 20..23, meretuulega rannikul kuni 15°C.