Samal ajal kui rahvas rannas peesitas, tehti aga rannastaadionil poksitrenni.

Poksitrenn rannastaadiomil

Homme saab kõrgrõhuvöönd Eesti kohal taas mõjusamaks. Olulist sadu oodata ei ole, kuid öösel ja hommikul tekib paiguti udu. Tuul on muutlik ja nõrk, päeval pöördub Lääne-Eesti saartel lõunakaarde ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on 8..13, päeval 20..23, rannikul 18°C ringis.

Teisipäeval liigub uute arvutuste kohaselt piki Läänemerd põhja suunas võrdlemisi aktiivne madalrõhkkond. Öösel tõmbub taevas pilve ja Edela-Eestis hakkab vihma sadama. Kagu- ja idatuul tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 16 m/s. Õhutemperatuur on 11..16°C. Päeval levib vihmasadu edasi kirdesse. Puhub kagu- ja lõunatuul 6-12, puhanguti 17 m/s, Lääne-Eesti saartel pöördub tuul edelasse. Õhutemperatuur on 16..21, kui sadu aeglasemalt levib, siis tõuseb Ida-Eestis kuni 24°C-ni.

Kolmapäeval jõuab madalrõhkkond Põhjalahe kohale ja selle kaguserv katab Eesti. Tihedam vihmasadu lahkub öösel Karjala suunas, selle järel arenevad päeval välja mitmed hoovihmapilved. Tuul puhub edelast ja lõunast ning nõrgeneb järk-järgult 4-10 m/s. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 16..21°C.

Neljapäeval liigub üle Eesti läänest itta madalrõhulohk. Taevas on võrdlemisi pilvine ja hooti sajab vihma. Öösel puhub mõõdukas edelatuul, päeval pöördub tuul läände ja loodesse ning tugevneb rannikualadel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8..12, rannikul kuni 15, päeval 14..19°C.

Reedel madalrõhkkondade mõju kahaneb Baltimaades. Pilvkate hõreneb Eestis, kuid hoovihma tõenäosus on 50-75%. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5..10, rannikul kuni 13, päeval 16..21°C.