Riikliku ilmateenistuse andmetel tuleb öö vastu homset vahelduva pilvisuse saatel olulise sajuta. Õhutemperatuuri on öösel kuni seitse kraadi, rannikul aga on plusskraade kuni üheksa.

Päeva peale jääb temperatuur samasse vahemikku, ent tiheneb pilvisus ja Lääne-Eestis hakkab sadama hoovihma, mis pärastlõunal levib ida poole. Puhub lõna- ja edelatuul 5-10 meetrit sekundis, põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhtul pöördub aga tuul Lääne-Eestis läände. Temperatuuri on päeva jooksul 5-9 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva esineb Kesk-Eestis mõnda miinuskraadi, Harjumaal aga piirdub külm nulli juures ja võib isegi pigem kolme soojakraadini olla. Saartel on aga öösel sooja kuni kuus kraadi.

Päeval on aga vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm ning õhutemperatuuri on üle Eesti 5-8 kraadi. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, rannikul aga kuni 11 m/s.

Öö vastu kolmapäeva tuleb aga taaskord Kesk-Eestis ja Tartumaal mõne miinuskraadiga. Mujal sisemaal on kraade nullist kolmeni, Saartel aga 3-5.

Kolmapäeval on taaskord vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm, puhub lõunakaare tuul 3-8 meetrit sekundis. Temperatuuri on sisemaal 3-5 kraadi, saartel aga kuni 7.

Neljapäeva ööl on õhutemperatuuri miinus ühest kuni viie plusskraadini, saartel kuni seitse. Päev tuleb aga pilves selgimistega, kuid kohati võib sadada vähest vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9 m/s, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Temperatuuri lubatakse 3-7 kraadi.

Reedel aga läheneb Läänemerelt madalrõhulohk, mis kiirema õhuvoolu korral laiendab vihmasadu üle eesti ning sisemaal võib tulla ka lörtsi. Lõunakaare tuul paisub tugevaks ja öösel võib temperatuuri langeda ka alla nulli.