Ilmateenistus lubab saabuvaks ööks vahelduva pilvisusega sajuta ilma. Mitmel pool on udu. Puhub edela- ja lõunatuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, saartel kohati +5 kraadi. Kuna õhutemperatuur on nullilähedane, hoiatab maanteeameti liiklusinfo rakendus Tark Tee, et teedel on soodsad tingimused libeduse tekkeks.

Homme tuleb kõrgrõhkkonna mõjul enamasti sajuta, ülekaalus on õhuke pilvkate, kuid laiguti tekib ka selgeid laike. Tuul on võrdlemisi nõrk ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur langeb öösel 0 kraadi ümbrusse (-2 kuni +3 kraadi), tuulele avatud rannikul on kuni +5, päeval on +3 kuni +7 kraadi.

Neljapäeval suundub kõrgrõhkkond Venemaa kohale ja üle Skandinaavia tungib aktiivse madalrõhkkonna serv. Öösel võib Eesti lääneservas, päeval ka sügavamal sisemaal nõrka vihma tibutada. Lõuna- ja edelatuul tugevneb puhanguti 12, päevaks rannikul 15, pärastlõunal saartel 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, tuulele avatud rannikul üle +5 kraadi, päeval +3 kuni +7 kraadi.

Reedel liigub madalrõhulohk ühes sajupilvedega üle Eesti. Öö on vihmane, hommikul saab lääne pool tihedam sadu läbi ja pilvkattesse tekib ka selgemaid laike. Päeva peale hõrenevad sajud ka ida pool. Öö hakul ulatuvad lõuna- ja edelatuule puhangud veel rannikul kuni 20 m/s, pärast keskööd annab tuul veidi järele, kuid on endiselt tugev. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 5 kuni 8 kraadi. Õhtuks tekib Skandinaavia kohal juba uus osatsüklon, mis liigub edasi Botnia lahele ja selle survel tõuseb Läänemere ääres lõuna- ja edelatuul taas väga tugevaks.

Laupäeval liigub madalrõhkkond Soome kohale ja selle servas ulatuvad lõuna- ja edelatuule iilid taas 15, rannikualadel 20 m/s. Aeg-ajalt sajab vihma, sisemaal võib sekka ka lörtsi tulla. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +3 kuni +7 kraadi.

Pühapäeval koondub madalrõhkkond enam Skandinaavia kohale, kuid Eesti jääb selle serva ning kohatiste sajuhoogude tõenäosus on ikka suur. Puhub tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on 2 kuni 6 kraadi, öösel võib sisemaal üksikutes kohtades 0 kraadi lähedale langeda.

Esmaspäeval nihkub madalrõhkkond uuesti Läänemere poole, kuid jääb märksa nõrgemaks ning sajuhooge on kohati. Lõunakaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Teisipäeval madalrõhkkond hääbub. Öösel võib üksikuid sajuhooge veel olla, päev on põhiliselt sajuta. Tuul rahuneb ja pöördub lõunakaarest läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval +2 kuni +5 kraadi.

Tark Tee tuletab sõidukijuhtidele meelde, et nullilähedasest temperatuurist tingitud libeduse oht on kõige suurem sildadel, viaduktidel, metsavahelistel teelõikudel, ristmike kiirendus- ja aeglustusradadel, bussipeatuste läheduses, raudteeülesõitudel jm.