Esmaspäeval kaugeneb madalrõhkkond Lapimaa kohale ja selle mõju meie ilmale väheneb. Kohati sajab vihma ja lörtsi, tuul raugeb. Õhutemperatuur on öösel kahest külmakraadist kuni kolme soojakraadini, meretuulega rannikul kuni 5, päeval jääb õhutemperatuur kolme ja seitsme kraadi vahele.

Teisipäeva öösel võib hääbuva madalrõhkkonna servast kohati veel lörtsi või vihma sadada. Päevaks tugevneb kõrgrõhuharja mõju ja ilm on enamasti sajuta. Läänekaare tuul on nõrk, rannikul mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel miinus neljast kuni ühe soojakraadini, meremõjuga rannikul kuni +4, päeval üks kuni viis kraadi.

Kolmapäeva öö möödub kõrgrõhuharjas, päevaks jõuab meile Skandinaaviast madalrõhulohk. Öö ja ennelõuna on olulise sajuta, pärastlõunal hakkab alates Loode-Eestist sadama, sajab lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel nullist nelja külmakraadini, rannikul kohati kuni neli, päeval jääb õhutemperatuur kahe ja seitsme kraadi vahele.

Neljapäeva öösel liigub madalrõhkkond üle Eesti itta, päevaks tugevneb kõrgrõhuhari. Öösel levib lörts ja vihmasadu üle maa. Hommikuks sajuhood hõrenevad ja päev tuleb valdavalt sajuta. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel nulli ja viie soojakraadi vahel, päeval ulatub kolmest seitsme kraadini.

Reede möödub suuremas osas ööpäevast kõrgrõhuharjas, kuid päeva teiseks pooleks ulatuvad üle Lääne-Eesti Islandi lähistel pöörleva ulatusliku madalrõhuala idaserva vihmapilved. Öö on sajuta, päeval sajab mitmel pool vähest vihma. Puhub mõõdukas edela ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel miinus kahest kolme plusskraadini, saartel ja läänerannikul jääb õhutemperatuur nelja ja seitsme vahele, päeval on sooja niisamuti neljast kuni seitsme kraadini.