Teisipäeva öösel madalrõhkkonna mõju väheneb ja päeval tugevneb kõrgrõhuhari. Kohati sajab lörtsi ja vihma. Läänekaare tuul on öösel nõrk, päeval muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur on öösel -3..+1, meremõjuga rannikul kuni +5, päeval +1..+6°C.

Kolmapäeva öö hakul on veel kõrgrõhuharja mõju tugevam ja ilm suurema sajuta. Merelt läheneb aga madalrõhulohk ning pärast keskööd hakkab lääne poolt alates sadama - Lääne-Eestis sajab põhiliselt vihma, Kesk- ja Ida-Eestis enam lörtsi. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on -2..+2, Lääne-Eesti rannikualadel kuni +6°C. Päeval sajab aeg-ajalt lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid on rannikul 15 m/s. Õhutemperatuur on +3..+7°C.

Neljapäeva öösel madalrõhulohk kaugeneb itta ning lääne poolt alates sadu lakkab. Päeval tugevneb kõrgrõhuhari ja ilm on enamasti sajuta. Puhub tugev lääne- ja loodetuul, puhanguid on 15 m/s, Virumaa rannikul enamgi, rahulikumaks muutub ilm õhtul. Õhutemperatuur on öösel 0..+3, rannikualadel kuni +6, päeval +4..+7°C.

Reede öö on kõrgrõhuharja mõjul sajuta ja mõõduka läänekaare tuulega. Vastu hommikut pöördub tuul lõunasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on sisemaal 0..-3, Lääne-Eesti rannikualadel +1..+5°C. Päevaks tungib aktiivne madalrõhkkond servaga üle Skandinaavia ja Läänemere, tõstab edela- ja lõunatuule tugevaks, puhanguid kuni 17 m/s. Vihmasadu laieneb kiiresti üle Eesti ja pärastlõunal lääne poolt alates juba sadu lakkab. Õhutemperatuur on +4..+7°C.

Laupäeva öösel libiseb üle Eesti lauge kõrgrõhuhari ja suuremat sadu ei tule. Edelatuul annab üürikeseks pisut järele. Päeval jõuab üle mere juba uus madalrõhulohk. Ilm muutub taas sajusemaks- saartel ja läänerannikul sajab põhiliselt vihma, sisemaal ka lörtsi. Tuul pöördub lõunasse ja paisub taas tugevaks. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0..+3, rannikualadel +5°C ümbruses.

Pühapäev tuleb madalrõhkkonna servas sajuhoogudega - öösel sajab saartel ja läänerannikul vihma, mandri sisealadel põhiliselt lörtsi, päeval sajab vahete-vahel vihma. Puhub võrdlemisi tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on 0..+5, päeval +4..+6°C.

Esmaspäev tuleb madal- ja kõrgrõhuala piirimail kohatiste sajuhoogudega. Tuul on mõõdukas ja puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on -3..+2, saarte rannikul kuni +5, päeval 0..+5°C.