Kirde ja ida tuul, mis rannikul tugevneb 15-18m/s muudab saju lumisemaks. Teetemperatuurid on nullilähedased.

Reedel liigub Aadria mere äärest pärit uus madalrõhkkond väga kiiresti põhja poole ja jõuab päeval Riia lähistele ning selle põhjaserva mööda laieneb öösel lume- ja lörtsisadu üle Eesti, rannikul tuleb sekka ka vihma, hommikuks muutub sadu tihedaks. Päeval sajud jätkuvad, pärastlõunal muutuvad nõrgemaks ning Lõuna-Eestis ja saartel vesisemaks. Tuul pöördub itta ja kirdesse ning tugevneb puhanguti 13, saartel ja rannikul kuni 17 m/s. Pärastlõunal pöördub mandril kagusse ja jääb rahulikumaks, saartel pöördub põhja ja loodesse ning on ikka tugevate puhangutega. Õhutemperatuur on öösel -1..+1, päeval 0..+2°C, üksnes meremõjuga rannikul on kraad-paar kõrgem.

Laupäeva öösel liigub madalrõhkkond üle Eesti kirdesse ja nõrgeneb. Hooti sajab lund, lörtsi või vihma, kuid sajud on juba nõrgemad. Päev tuleb tõusva õhurõhu foonil vaid üksikute sajuhoogudega. Tuul pöördub kõikjal läänekaarde, puhanguid 15 m/s võib öösel saartel olla, päeval ka mandri rannikulähedastel aladel. Õhutemperatuur on -1..+2, rannikul kuni +4°C.

Pühapäeval jõuab Norra rannikule väga aktiivne madalrõhkkond ja laieneb üle Läänemere ning tõstab edelatuule meie rannikuvetes puhanguti 20 m/s, sisemaal võib puhanguid 14-15 m/s teha. Öö on suurema sajuta, sajab siin-seal lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, saartel ja läänerannikul kuni +4, päeval Lääne-Eestis +3..+6, ida pool 0..+3°C.

Esmaspäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes sajupilvedega üle Eesti - lääne pool sajab lörtsi ja vihma, Kesk- ja Ida-Eestis lund ja lörtsi. Puhub väga tugev lõunatuul, pärast keskööd pöördub saartest alates loodesse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0..+4, ida pool 0..-5°C. Päeval õhurõhk tõuseb ja sajuhooge on hõredalt. Tuul rahuneb ja on muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 0..+3, Kesk- ja Ida-Eestis 0..-3°C.

Teisipäeval liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari ja sajuhooge on kohati lume ja lörtsina, saartel ja rannikul lörtsi ja vihmana. Läänekaare tuul uuesti tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, rannikul kuni +3°C, päeval -2..+3°C.

Kolmapäeval jõuab Läänemere äärde uus madalrõhkkond, tõstab tuule tugevaks ja toob tihedat lund ja lörtsi, Lääne-Eestisse ka vihma. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis 0..+4, Kesk- ja Ida-Eestis 0..-4, päeval -1..+1, saartel ja läänerannikul kuni +3°C.

Neljapäeval madalrõhkkond kaugeneb ja sajuhooge on hõredalt. Tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1..-6, rannikul kuni +2, päeval -3..+2°C.

"Alates homsest on talverehvide kasutamine kohustuslik ning politseinikud pööravad uuel nädalal talverehvide kasutamisele suuremat tähelepanu," teatab politseiamet ja soovib turvalist liiklemist.