Homme liigub aktiivne osatsüklon Taani väinade kohalt algul Stockholmi suunas ja jõuab päeval Sundsvalli lähistele. Selle servas sajab meil öösel kerget lund, päeval võib saartel lörtsi sadada või ka vihma tibutada. Puhub võrdlemisi tugev kagutuul, puhanguid on kuni 12, rannikul kuni 15 m/s, päeval jääb tuul veidi nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni -2, saartel ja läänerannikul kuni +2 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb idapoolse kõrgrõhkkonna mõju ja on vaid üksikute nõrkade sajuhoogude võimalus. Tuul nõrgeneb ja puhub idakaarest. Õhutemperatuur on öösel saartel ja läänerannikul 0 kuni -3, sisemaal -4 kuni -9, päeval on saartel -1 kuni +1, mandril -1 kuni -5 kraadi.

Neljapäeva öö on idapoolse kõrgrõhkkonna servas rahulik ja sajuta ning temperatuur langeb saartel -1 kuni -5, mandril -7 kuni -12, selgineva taeva all võib kohati langeda -15 kraadi ümbrusse. Päeval laieneb üle Skandinaavia Läänemerele uue aktiivse madalrõhkkonna serv ning tõstab kagutuule tugevaks. Ilm on sajuta ning paiguti selge taevaga. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul 0 kuni -2, sisemaal -3 kuni -7 kraadi.

Reede öösel madalrõhkkonna surve suureneb ja kagutuul on tugev, kuid sadu veel Eestini ei jõua. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul -3 kuni -7, sisemaal -8 kuni -13 kraadi. Päeval jõuab madalrõhulohk ning lääne poolt alates hakkab lund sadama, õhtupoolikul võib saartel ka lörtsi ja vihma tulla ning suureneb jäiteoht. Puhub tugev kagu- ja lõunatuul, saartel pöördub tuul õhtul edelasse. Õhutemperatuur tõuseb saartel ja läänerannikul -2 kuni +1 kraadini, sisemaal on -3 kuni -7 kraadi.

Kui lääne poolt madalrõhkkondade surve jätkub, siis pöördub meil tuul kõikjal edelasse ja laupäeval läheb ilm sulale ning püsib nii ka pühapäeval. Vahetevahel sajab lörtsi, sekka vihma ja sisemaal ka lund. Õhutemperatuur on öösiti nulli ümbruses, päeval tõuseb plusspoolele.