Homme suundub madalrõhulohk üle Eesti. Öösel liigub sajuvöönd saartelt mandrile ja päeval suundub Peipsi taha. Madalrõhulohu järel sajab hoovihma enam Eesti idaosas, hõredamalt on sajuhooge Lääne-Eestis. Tuul puhub öösel kagust 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. hommikul pöördub tuul saartest alates edelasse, päeval on puhanguid kuni 12, ennelõunal Virumaa rannikul ning õhtul saartel ja Liivi lahel kuni 15 m/s. Sooja on öösel 4–7, Kirde-Eestis 1–3 kraadi, päeval 10–13, meretuulega rannikul kuni 8 kraadi.

Kolmapäeval liigub järgmine madalrõhulohk üle Eesti ja öösel sajab taas laialdaselt vihma. Päev tuleb saartel suurema sajuta, mandril sajab siin-seal hoovihma, õhtupoole sajuhood hõrenevad. Tuul puhub öösel lõunakaarest, päeval läänekaarest ja ulatub aeg-ajalt puhanguti 14 m/s. Sooja on öösel 3–6, päeval 6–10 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkond kaugeneb ja tõusva õhurõhu foonil on saju võimalus väiksem, kuid ikka tuleb arvestada kohatiste vihmahoogudega ning seda eelkõige päevasel ajal. Edela- ja läänetuul on mõõdukas, Soome lahel ulatub puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5 kraadi. Päeval tuleb sooja 9–13, meretuulega rannikul kuni 6 kraadi.

Reedel koondub madalrõhkkond Skandinaavia põhjaaladele, Kesk-Euroopa kohal püsib aga kõrgrõhuala. Eesti jääb kahe rõhuala piirimaile, kuhu edelavoolus saabuvas õhumassis on niiskust, mis päeval rünksajupilvede arengut soosib ja sajuhooge annab. Edela- ja läänetuul on mõõdukas, rannikul puhanguti tugevam. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5 kraadi. Päeval tuleb sooja 9–12 kraadi, meretuulega rannikul on jahedam.

Laupäeval riivab Eestit põhja poolt mööduv madalrõhulohk. Öö on enamasti sajuta, päeval vaheldub päikesepaiste pilverünkadega ning mandril sajab siin-seal hoovihma, saartel on saju tõenäosus väiksem. Läänekaare tuul on sisemaal mõõdukas, rannikul veidi tugevam. Sooja on öösel 1–6, päeval 9–13, meretuulega rannikul kuni 6 kraadi.

Pühapäeval nihkub madalrõhuvöönd servaga Eesti kohale ning kergitab päeval sisemaal üles pilverünki, millest kergeid vihmahooge tuleb, saartel ja rannikualadel on saju tõenäosus väiksem. Tuul puhub läänekaarest, on öösel nõrk, päeval muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5 kraadi. Päeval tuleb sooja 10–15, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.

Esmaspäevaks tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on sajuta ning tuul vaibub. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, sisemaal võib kohati veidi alla 0 kraadi langeda. Päeval tuleb sooja 10–15, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.