Kolmapäeval on Eesti kohal väheaktiivne madalrõhuvöönd. Siin-seal sajab hoovihma, päeval on võimalik ka äike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, keskpäevaks pöördub läänekaarde ja tugevneb rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur öösel 9 kuni 14, päeval 18 kraadist rannikul kuni 24 kraadini sisemaal.

Neljapäeval tugevneb Põhja-Euroopas uus kõrgrõhkkond, mis päevaks koondub Botnia lahe kohale ja selle kaguservas tuleb meil öö selge, päev pilverünkadega, aga enamasti sajuta. Tuul pöördub põhjakaarde ja ulatub öösel rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur öösel 6 kuni 11, päeval 18 kraadist Põhja-Eestis kuni 23-24 kraadini Lõuna-Eestis, põhjakaare tuulele avatud rannikul on jahedam.

Reedel koondub kõrgrõhkkond Soome lahele ja selle vahetus läheduses on meie ilm selge, kuiv ja vaikne. Õhutemperatuur öösel 3 kuni 8, maapinna lähedal langeb 0 kraadi ümbrusse, rannikul alla 10 kraadi ei lange, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Laupäeval katab Läänemere ümbrust mitmeosaline kõrgrõhuvöönd. Pilvi on vähe, ilm on kuiv ja rahulik. Õhutemperatuur öösel 5 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 25 kuni 28, meretuulega rannikul kuni 20 kraadi.

Pühapäeva öösel liigub üle Soome kagusse madalrõhulohk ja selle mõjul ka meil õhurõhufoon veidi langeb. Õhukesi kõrgeid pilvi lisandub ka meile, kuid sadu neist ei tule. Päeva peale tugevneb Skandinaaviast uue kõrgrõhkkonna mõju, tuul pöördub põhjakaarde ning muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 14, päeval 22 kuni 28, meretuulega rannikul 20 soojakraadi.

Esmaspäeval liigub kõrgrõhkkond Soome lahe äärde ja selle vahetus läheduses on taevas kas selge või õhukese pilvekihiga kaetud. Ilm on sajuta. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur öösel 9 kuni 14, päeval 21 kuni 27, meretuulega rannikul kuni 20 pügalat.

Teisipäev jätkab kõrgrõhkkonna mõjualas ilusa ja vaikse ilmaga. Õhutemperatuur öösel 9 kuni 14, päeval 25 kuni 28, meretuulega rannikul kuni 20 kraadi.