Homme öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades sajab hoovihma. Puhub loodetuul 2–8 m/s ja sooja on 11–16 kraadi. Päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, võib olla äikest. Saju tõenäosus on suurem Ida- ja Lõuna-Eestis. Puhub põhjakaare tuul 3–9 m/s ja sooja tuleb 19–24 kraadi.

Teisipäeva öösel on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilma. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1–7 m/s. Sooja on 10–16 kraadi. Päev tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega, mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1–7 m/s, sooja tuleb 19–24 kraadi.

Kolmapäeva öö on vähese ja vahelduva pilvisusega ning olulise sajuta. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1-7 m/s. Sooja on 11–16 kraadi. Päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1–7 m/s. Sooja tuleb 19–25 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub kirde- ja idatuul 2–8 m/s, sooja on 12–17 kraadi. Päeval on oodata vähese või vahelduva pilvisusega ilma. Mitmel pool sajab hoovihma, võimalik on äike. Puhub kirde- ja idatuul 2–8 m/s. Sooja tuleb 20–26 kraadi.