Kolmapäeval ulatub Eesti kohale põhjapoolse kõrgrõhkkonna serv. Öö on sajuta, päev pilverünkadega ning kohati sajab hoovihma, äike on ka võimalik. Puhub idakaare tuul 2-5, puhanguti kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 16, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Neljapäeval laieneb Kesk-Euroopast madalrõhkkonna serv üle Balti riikide. Öö on Eestis võrdlemisi selge ja sajuta ning rahulik. Päeval areneb rünksajupilvi ja kohati sajab hoovihma, on äikese võimalus. Idakaare tuul muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päevaks lisandub kaguvoolus soojust ja termomeetrinäidud tõusevad sisemaal 25 kraadi ümbrusse, meretuulega rannikul on jahedam.

Reedel liigub madalrõhkkond Leedu kohale ja selle serva mööda lisandub meile sooja. Ulatuslikumate sajupilvede serv peaks jääma Läti kohale ja meil vaid kohatisi äikesevihmahooge tulema. Andmete uuenemisel täpsustub ka saju ulatus. Idakaare tuul on tuntav. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, päeval 23 kuni 27, meretuulega rannikul jääb piiriks 20 kraadi.

Laupäevaks madalrõhkkonna energia väheneb ja liikumine aeglustub ning keeris jääb Leedu lähistele tiirlema. Meil kohatiste äikesevihmahoogude võimalus püsib. Puhub mõõdukas põhja- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 17, päeval 22 kuni 27 kraadi, jahedam on meretuulega rannikul ja sajuhoogude all.

Pühapäeval ulatub madalrõhkkonna põhjaserv ikka Eestini. Hoovihma ja äikese võimalus on suurem Lõuna- ja Ida-Eestis. Puhub mõõdukas kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 17, päeval 22 kuni 27 kraadi.