Homme liigub madalrõhkkond Valgevene piirile, laieneb Balti riikide poole ja soosib ka meil päeval rünksajupilvede arengut. Kohati sajab hoovihma ja on äikest, eelkõige on saju võimalus suurem pärastlõunasel ajal ja Lõuna-Eestis (50-75 protsenti), Peipsi ääres suureneb saju võimalus 25 protsendini. Puhub kirdetuul 4-9, puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel 15 kuni 16 kraadist sisemaal 20 kuni kraadini rannikul, päeval 26 kuni 30 kraadi, sajuhoogude all ja meretuulega rannikul on kuni 23 kraadi.

Reedel laieneb madalrõhkkonna loodeserv Eesti kohale, lisandub niiskust ja vihmahoogude võimalus suureneb mandril 75 protsendini, saartel ja põhjarannikul on saju tõenäosus väiksem (25-50 protsenti). Päeval võib äike äge olla ja pilve all tuulepuhangud tugevaks tõusta, pole välistatud rahe. Valdavalt on tuul nõrk ning puhub kirdest. Õhutemperatuur on öösel 17 kuni 21, päeval 21 kuni 26, kohati kuni 29 kraadi.

Laupäeval püsib madalrõhkkonna serv Eesti kohal. Äikesevihma võimalus on suur (Kesk- ja Ida-Eestis tõenäosus 70-90 protsenti, mandri lääneosas 50-60 protsenti, saartel väiksem). Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, äikese all on tugevate tuulepuhangute oht. Õhutemperatuur on öösel 16 kuni 20, päeval 22 kuni 27 kraadi.

Pühapäeva öösel jääb madalrõhkkond vööndina veel Eesti kohale, päeval eemaldub idapiiri taha. Hoovihma ja äikese võimalus on Ida-Eestis 60-75 protsenti, Kesk-Eestis ligikaudu 50 protsenti, Lääne-Eesti mandriosas väiksem (ligikaudu 25 protsenti), saartel on suure tõenäosusega sajuta. Tuul pöördub läänekaarde ja on öösel nõrk, kuid äikese korral on tugevate tuulepuhangute oht, päeval läänekaare tuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 16 kuni 21, päeval 25 kuni 29, sajuhoogude all langeb 20 kraadi ümbrusse.

Esmaspäeval jääb madalrõhuvöönd Eesti idapiiri taha ja on võimalus, et selle hoogsadude vöönd ulatub Ida-Eesti kohale või jääb Venemaa piiresse. Tänastel andmetel on vihmahoogude võimalus Ida-Eestis 50 protsendi ümber, lääne pool väiksem. Puhub nõrk põhjakaare, saartel läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 18, päeval 26 kuni 29, meretuulega rannikul ja sajuhoogude korral 22 kraadi ringis.

Teisipäeval laieneb Skandinaaviast kõrgema rõhuga vöönd Läänemere äärde. Samal ajal püsib ida-kagu pool madalrõhuvöönd. Kahe rõhuala piirimail on mõne üksiku vihmahoo võimalus (tõenäosus ligikaudu 25 protsenti, Kagu-Eestis ligikaudu 50 protsenti). Tuul pöördub põhjakaarde ja on mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 19, päeval 25 kuni 30, meretuulega rannikul kuni 22 kraadi.

Kolmapäeval tõmbub madalrõhkkonna serv tagasi ja põhja poolt tugevneb kõrgrõhkkond. Hoovihma võimalus on ligikaudu 25 protsenti, üksikutes kohtades kõrgem, ligikaudu 50 protsenti. Idakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 16 kuni 21, päeval 27 kuni 30, meretuulega rannikul kuni 22 kraadi.