Torm on juba Põhja-Rootsis palju pahandust teinud - suletud on autoteed ja rongid ei sõida. Elektrikatkestused on mitmes linnas.

Juha Föhr, Foreca meteoroloog ütles IltaSanomatele, et torm mõjutab ka Soome ilma ning seda eriti reedel. Tugev madalrõhkkond ulatub Kesk- ja Lõuna-Soomeni ning teiste Skandinaavia riikideni. Madalrõhkkond läbib Lõuna-Soomet täna pärastlõunal.

Kõige hullemad tuulepuhangud saab endale Lapimaa, kus tuul kihutab koguni 32 meetrit sekundis.

Eestiski on tunda tugevaid tuuli. Reedel sajab lund ja lörtsi ning tuiskab, Lääne-Eestis tuleb ka vihma. Laialdaselt on jäidet. Pärastlõunal loode poolt alates sadu lakkab ning pilvkate hõreneb. Puhub edela- ja läänetuul 6-12, puhanguti 15, rannikul 12-17, puhanguti kuni 23 meetrit sekundis, keskpäeva paiku tuul nõrgeneb. Saartel pöördub tuul õhtu poole loodesse ja avamere rannal algab uus tugevnemine. Õhutemperatuur on Lääne- ja Põhja-Eestis 0 kuni +3, Ida- ja Lõuna-Eestis
0 kuni -4 kraadi.

Laupäeval liigub madalrõhkkond Skandinaavia põhjaosast Koola poolsaare taha ja selle kauges edelaservas on meil taevas selgem. Öö on sajuta ja tugeva läänekaare tuulega, puhanguid on sisemaal kuni 14, rannikul 17, saartel kuni 20 meetrit sekundis. Päev on mandril enamasti sajuta, saartel on lörtsi- ja lumehoogusid. Lääne- ja loodetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel Lääne- ja Põhja-Eestis 0 kuni +3, sügavamal sisemaal -1 kuni -4, päeva jooksul temperatuur langeb.

Pühapäeval ks madalrõhkkond eemaldub ja selle järel libiseb üle Eesti lauge kõrgrõhuhari. Suuremat sadu ei tule, aga üksikud nõrgad lumehood siiski välistatud pole. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, saartel ja läänerannikul 0 kuni -3, päeval -2 kuni -5, saartel 0 kraadi ümber. Õhtuks laieneb üle mere uus madalrõhkkond ja saartel algab lõuna- ja kagutuule tugevnemine. Lisandub pilvi ning saartel ja Eesti lõunaservas võib lund sadada.