Täna on valdavalt pilves ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub valdavalt lõunatuul 6-13, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on +1..+3 kraadi.

Täna öösel on peamiselt pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 7-13, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on +1..+3 kraadi.

Homme päeval on peamiselt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lörtsi ja vihma, pärastlõunal jäävad sajuhood harvemaks. Puhub edela- ja lõunatuul 7-13, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 meetrit sekundis, õhtupoolikul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on +1..+4 kraadi.

Esmaspäeval on peamiselt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lörtsi ja vihma, pärastlõunal jäävad sajuhood harvemaks. Puhub edela- ja lõunatuul 7-13, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 meetrit sekundis, õhtupoolikul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on +1..+4 kraadi.

Teisipäeval lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja ilm on olulise sajuta. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -2..+1 kraadi, õhtul langeb.

Kolmapäeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib vähest lund, rannikul ka lörtsi sadada. Puhub läänekaare tuul 4-10 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -4..+1 kraadi.

Sinu kodu esine kõnnitee on libe nagu liuväli? Sulav lumi on kuhugi tekitanud läbimatu järve? Saada selle kohta pilt aadressile vihje@delfi.ee