Kolmapäeval (6.03) liigub üle Eesti kõrgrõhuhari. Taevas selgineb ja ilm on sajuta. Tuul on öö hakul tugev, puhub loodest ja põhjast, hommikuks nõrgeneb. Päev on mõõduka läänekaare tuulega, õhtul algab edelatuule tugevnemine. Õhutemperatuur on -10..-16, saarte rannikul kuni -7, päeval -2..-7, õhtul saartel rannikul 0°C lähedal.

Neljapäeval (7.03) jõuab Põhjamerele uus madalrõhkkond ja selle idaserv laieneb üle Läänemere. Öösel pilvisus tiheneb. Saartel ja looderannikul võib kerget lund sadada. Edela- ja lõunatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öö hakul saartel ja läänerannikul 0..-5, mandri sisealadel -6..-11°C, hommikuks tõuseb. Hommikul laieneb sadu ida poole, muutub tihedaks ja tuiskab, Lääne-Eestis läheb üle lörtsiks, õhtul vihmaks. Jäiteoht on suur! Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuur tõuseb 0..+4°C-ni, vaid Virumaal jääb alla 0°C.

Reedel (8.03) liigub madalrõhkkond Põhjamerelt Läänemerele ja selle vahetus läheduses sajab Eestis aeg-ajalt vihma, sisemaal võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub väga tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel +1..+4, päeval +3..+8°C.

Laupäeval (9.03) liigub madalrõhkkond edasi üle Soome Karjala poole ja selle lõunaservas on öö pehme ja väga tugeva edelatuulega, puhangud võivad tõusta sisemaal üle 15, rannikul üle 20 m/s. Aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi, hommikuks muutub sadu lumisemaks ja päeval jääb sajuhooge harvemaks. Õhutemperatuur on öö hakul 0..+3, hommikuks langeb 0..-3°C-ni, päeval on -2..+3°C, õhtul langeb.

Pühapäeval (10.03) liigub üle Läänemere uus madalrõhkkond, mille teekond tänastel andmetel kulgeb Eestist lõuna poolt. Sel juhul oleme madalrõhkkonna külmema põhjaserva mõjualas. Öösel on üksikuid lumehooge, tuul pöördub idakaarde ja on nõrk. Päeval sajab laialdasemalt lund, kirde- ja põhjatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1..-6, sisemaal kohati kuni -10, päeval 0..-3°C.

Esmaspäeval (11.03) eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja selle serva mööda liigub öösel üle Eesti veel lumepilvi ning puhub võrdlemisi tugev põhjakaare tuul. Päeval tõusva õhurõhu foonil sajupilved eemalduvad, taevas selgineb ning tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, päeval 0..-5°C.

Teisipäev (12.03) tuleb kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ja võrdlemisi selge taevaga ning rahuliku läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on öösel -6..-11, sisemaal võib -15°C-ni langeda, päeval -4..+1°C.