Täna taevas selgineb ja mitmel pool olnud vihma- ja lörtsihood lakkavad. Puhub pigem nõrgemapoolne tuul ja õhutemperatuur on 2 kuni 7 kraadi.

Öösel tuleb Kagu-Eestis lörtsihoogusid. Puhub nõrgem loodetuul, öö hakul rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi.

Teisipäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub loodetuul 5-11 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Ööl vastu kolmapäeva on sajuta ilm, tuule tugevus ei muutu. Õhutemperatuur on -1 kuni -6 kraadi.

Kolmapäeval on muutliku pilvisusega ilm. Õhtul sajab kohati lund ja lörtsi. Puhub nõrk tuul. Õhutemperatuur on 1 kuni 5 kraadi.

Neljapäeva öösel on ilm jätkuvalt muutliku pilvisusega ilm, kohati jätkub lume-ja lörtsisadu. Tuul on jätkuvalt nõrk, õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraadi.

Neljapäeval üldiselt ei saja, pilvisus on vahelduv. Puhub nõrk lääne- ja edelatuul 5-10 meetrit sekundis, õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi.

Ööl vastu reedet on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, tuul ikka nõrk. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Reedel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub nõrk lääne- ja edelatuul. Õhutemperatuur on 7 kuni 13, Ida-Eestis kohati koguni kuni 15 kraadi.