Teisipäeva öö hakul sajab vihma, pärast keskööd saju võimalus väheneb. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Päev on vaid üksikute vihmahoogudega. Pärastlõunal aga läheneb lõuna poolt uus madalrõhkkond ning Liivi lahe ümbruses ja Lõuna-Eestis läheb uuesti vihmale. Sadu laieneb õhtuks üle Eesti. Tuul nõrgeneb ja on muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12 kraadi, päeval 13 kuni 17, Eesti idapoolses osas tõuseb 20 kraadi ümbrusse.

Kolmapäeva öösel liigub väike madalrõhkkond ühes tihedate vihmasadudega üle Eesti. Päeval on kaugeneva madalrõhkkonna järel sajuhooge põhiliselt Eesti idaosas. Tuul pöördub edelasse ja läände ning paisub tugevaks, puhanguid on 15, põhjarannikul 18 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, Eesti idapoolses osas kuni 16, päeval 12 kuni 17 kraadi, Ida-Eestis võib tõusta kraad-kaks kõrgemale.

Neljapäeval on taevas selge ja ilm sajuta. Edela- ja läänetuul on öösel tugev, päev on rahulikum kuni õhtuni, siis tõuseb saartel uuesti tuul tugevaks. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 7, maapinna lähedal pole välistatud langus 0 kraadi ümbrusse, rannikul on kuni 10, päeval 14 kuni 18 kraadi.

Reede keskööks kandub vihmapilvede vöönd looderannikule ja liigub hommikuks orienteeruvalt Pärnu-Narva jooneni. Edelatuul on väga tugev. Õhutemperatuur on 6 kuni 11 kraadi. Päeval suunduvad vihmahood edasi ida poole ning Lääne-Eestis pilved hõrenevad ja ilm on juba sajuta. Edela- ja läänetuul annab tasapisi järele. Õhutemperatuur on 13 kuni 17 kraadi.

Laupäeval taevas selgineb ning saabuvas jaheduses langeb öine temperatuur õhus 3 kuni 8 kraadini, maapinna lähedal pole välistatud langus 0 kraadini. Päeval võib küll pilverünki tekkida, kuid sadu neist tõenäoliselt ei tule. Edela- ja läänetuul uuesti tugevneb. Õhutemperatuur on 13 kuni 17 kraadi.

Pühapäeval jääb Soome madalrõhuala servaalale, Valgevene kohal aga tugevneb tasapisi kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail kandub tugevas edelavoolus meile niiskust, mis soodustab rünksajupilvede teket ja loob võimaluse kohatisteks vihmahoogudeks. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 14 kuni 19 kraadi.