Homme kandub hääbuv madalrõhuväli Skandinaaviast üle Eesti Venemaa poole. Öö on mõnede sajuhoogudega, päev aga üle Eesti hoovihma ja äikesega. Õhtupoolikul loode poolt alates muutub pilvekiht õhemaks ja sadu lakkab. Tuul pöördub läänekaarest põhjakaarde ja on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel 9 kraadist sisemaal 15 kraadini rannikul, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Laupäeval liigub üle Eesti kitsas kuivema õhuga kõrgrõhuvöönd. Ööks taevas selgineb, aga laialdaselt tekib udu. Päev on suurema sajuta, ehkki areneb pilverünki ja mõni üksik võib pärastlõunal ka rabina vihma anda, kuid sajuhulk on tõenäoliselt üsna väike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 19 kuni 24 kraadi. Õhtul annab lähenevast ilmamuutusest märku saartel pilve tõmbuv taevas ja vihm võib ka juba jõuda. Tuul pöördub kagusse ja tasapisi tugevneb.

Pühapäeval jõuab Norra rannikule madalrõhkkond, mis on eelnevatest aktiivsem ja selle lohk liigub üle Läänemere. Vihmapilved laienevad öösel saartelt mandrile, vaid äärmine kagunurk võib veel sajuta jääda. Puhub tugev kagutuul. Päev on sagedaste vihmahoogudega, võib olla ka äikest. Tuul pöördub kõikjal lõunasse ja edelasse ning on tugev, ulatub sisemaal puhanguti 12, rannikul 15 m/s, Läänemerel on puhanguid kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, päeval 17 kuni 20 kraadi ja Kagu-Eestis, kus sajuhooge vähem, seal tõuseb 22 kraadi ümbrusse.

Esmaspäeval madalrõhkkonna mõju väheneb. Öö hakul sajab mandril hoovihma, pärast keskööd on sajuhoogude võimalus juba väike. Päeval tekib küll pilverünki, kuid tänastel andmetel need nii võimsaks ei arene, et suuremat sadu annaksid. Edelatuul ulatub veel puhanguti 14 m/s ja seda eelkõige rannikul, õhtu poole tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Teisipäeva öö hakul on ilm veel sajuta. Kuid juba pärast keskööd jõuavad Liivi lahe ümbrusse vihmapilved ja laienevad mandrile. Tänastel andmetel puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Kuid uue läheneva madalrõhkkonna aktiivsus ja täpne liikumistrajektoor ei ole veel kindel ning seetõttu võib ka tuule suund ja kiirus muutuda. Õhutemperatuur on 11 kuni 16 kraadi. Päev on madalrõhkkonna mõjusfääris vihmane ja sadu võib tänastel andmetel rohke olla. Tuul pöördub edelasse ja paisub tõenäoliselt tugevaks. Õhutemperatuur on 18 kuni 20 kraadi, sajuhoogude vahel tõuseb paar-kolm kraadi kõrgemale.

Kolmapäev tuleb eemalduva madalrõhkkonna järel vihmahoogude ja väga tugeva edelatuulega. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 17 kuni 20 kraadi.

Neljapäeva öö on tõusva õhurõhu foonil üksikute hoovihmadega, aga veel tugeva edelatuulega. Päeval võib lõunakaarest lisanduva niiskuse tõttu vihma laialdasemalt sadada. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 16 kuni 20 kraadi.