Riigi ilmateenistuse prognoosi järgi puhub esmaspäeval meil tugev edela- ja läänetuul. Sajab hoovihma, öösel on sajuhooge harvem, päeval sagedasti. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, rannikul kuni 14, päeval 12 kuni 15 kraadi.

Teisipäeval nihkub madalrõhkkond aeglaselt ida-kagu suunas ja selle edelaserv katab Eestit. Hoovihma võimalus on suur. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse. Öösel on tuul tugev, päeval võib nõrgeneda, kuid keerise kiiremal kaugenemisel Peipsi taha tõuseb loodetuul tugevaks. Õhutemperatuur langeb öösel sisemaal 5 kuni 9, rannikul 12 kraadini, päeval on 10 kuni 14 kraadi.

Järgnevatel päevadel kandub põhjakaarest külm õhumass Läänemere äärde ja suureneb öökülmaoht.

Kolmapäeva öösel võib sisemaal sajuhooge harvem olla ja kus taevas selgineb, seal langevad miinimumtemperatuurid õhus 3 kuni 8 kraadi, maapinnal aga võib 0 kraadi lähedale langeda. Päeval on taas vihmahooge laialdaselt ja õhusooja vaid 10 kuni 13 kraadi. Puhub tugev loode- ja põhjatuul.

Neljapäeval jääb tõusva õhurõhu foonil sajuhooge harvemaks. Loode- ja põhjatuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6 kraadi, maapinnal on öökülmaoht, rannikul jääb 10 kraadi ümbrusse, päeval 8 kuni 12 kraadi.

Reedel tugevneb kõrgrõhuhari ja saju võimalus on väiksem, aga kui kohatisi sajuhooge on, siis võib vihma sekka ka lumekruupe tulla. Loode- ja põhjatuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6 kraadi, maapinnal on suur öökülmaoht, rannikul jääb 10 kraadi ümbrusse, päeval 8 kuni 11 kraadi.