Homme öösel libiseb üle Eesti kõrgrõhuhari. Pilvekiht muutub õhemaks ja suuremat sadu ei tule, kuid uduvihma ja udu võib mõnes kohas olla. Lõuna- ja kagutuul muutub eelkõige saartel tugevamaks, vastu Läänemerd võib hommikul puhanguid olla kuni 14 m/s. Päeval laieneb Põhjamerelt Läänemere äärde madalrõhuala serv. Ennelõuna on üle Eesti suurema sajuta. Pärastlõunal jõuab saartele sajuala, mis laieneb edasi mandrile - sajab vihma, sekka ka lörtsi. Lõuna- ja kagutuul ulatub puhanguti 14, saartel ja rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, saartel kuni +6, päeval +3 kuni +8 kraadi.

Kolmapäeval püsib Venemaa kohal kõrgrõhuala, Läänemerele ulatub aga madalrõhuala idaserv. Kahe rõhuala piirimail puhub öösel tugev kagutuul, puhanguid on 14, öö hakul saartel kuni 17 m/s. Vihma sajab enam läänepoolsetes maakondades. Päeval on saju võimalus üle Eesti suur. Kagutuul annab veidi järele. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Neljapäeval jätkub lõunavoolus sooja õhu juurdevool. Öö hakul on niiskust palju ja sajab tihedat vihma, pärast keskööd sajud hõrenevad. Kagutuul muutub tugevamaks vastu hommikut. Päeval liigub piki Rootsi rannikut põhja poole madalrõhkkond, mis muutub just Läänemere kohal ägedamaks. Kagutuul paisub tugevaks, õhtul pöördub järk-järgult lõunasse ja edelasse. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10, päeval 8 kuni 13 kraadi.

Reede öö hakul sajab kaugeneva madalrõhkkonna järel veel vihma ning puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Pärast keskööd tuul nõrgeneb, sajud harvenevad ja pilved hõrenevad ning õhutemperatuur langeb 0 kuni +6°C-ni. Päev on tugevneva kõrgrõhuharja mõjul suurema sajuta, üksnes Kagu-Eestis püsib vihma võimalus. Tuul vaibub. Õhutemperatuur on 3 kuni 7 kraadi.

Laupäeval laieneb üle Läänemere madalrõhkkonna kirdeserv. Kuid niiskust on võrdlemisi vähe ja kergeid sajuhooge üksikuis paigus. Ida- ja kagutuul muutub päeva peale tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, Lõuna-Eestis ja saarte rannikul kuni +6, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Pühapäeval liigub piki Skandinaaviat põhja poole madalrõhkkond, ida poolt sirutub Eesti poole kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail on öö tugeva kagutuulega, vihma tõenäosus on suurem Lääne-Eestis. Päeval on kohatiste vihmahoogude võimalus. Tuul nõrgeneb ja puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 8 kuni 10 kraadi.

Esmaspäeval võib lõunavoolus Kesk-Euroopast juba uus madalrõhkkond Läänemere õhuruumi jõuda, sajupilvi tuua ja kagutuule tugevaks tõsta. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt 4 kuni 9 kraadi.