Ilmateenistuse teatel on täna küll päikest, aga pilvisus tiheneb. Õhtul võib sadada mõnel pool vähest vihma. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on +3 kuni +7 kraadi.

Ööl vastu kolmapäeva on pilves, üksikute selgimistega ilm. Kohati sajab veidi vihma või lörtsi. Puhub edelatuul 4-10, puhanguti 13, rannikul 15-17 m/s. Õhutemperatuur on +1 kuni +5 kraadi.

Kolmapäeval on pilves ilm. Saartele jõuab hommikul sajuala ja levib üle kogu maa, sajab vihma, mandril kohati sekka lörtsi. Sadu on kohati tugev. Õhtul saartelt alates sadu harveneb. Puhub edelatuul 4-10, puhanguti 13, rannikul 15-17 m/s, pärastlõunal tugevneb saartel ja Liivi lahe ümbruses, õhtu poole ka mandril edela- ja läänetuul iiliti kuni 20, rannikul kuni 23 m/s. Õhutemperatuur on +4 kuni +8 kraadi.

Neljapäeval on öö hakul pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma. Pärast keskööd lääne poolt alates järk-järgult selgineb ja sadu lakkab. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 15, öö hakul Liivi lahe ümbruses ja Lõuna-Eestis edelatuul 8-13, puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur on 0..+4°C.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 5-11, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on +4 kuni +8 kraadi

Kevad algab tänavu ööl vastu reedel kl 3.50. Selleks ajaks pilvisus tiheneb ja mitmel pool sajab lund, lörtsi ja vihma. Tihedam on sadu Lääne- ja Lõuna-Eestis. Öö hakul puhub läänekaare tuul 3-9, pärast südaööd pöördub põhjakaarde 4-10, põhjarannikul põhja ja kirdetuul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Kevade esimesel päeval pilvisus hõreneb. Ennelõunal sajab saartel ja Lõuna-Eestis mitmel pool lund, lörtsi ja vihma, pärastlõuna on olulise sajuta. Puhub põhjakaare tuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Kuid siis tuleb talvisem ilm. Ööl vastu laupäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hooti lund. Puhub põhjakaare tuul 3-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -7 kraadi.

Laupäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hooti lund. Puhub põhjakaare tuul 3-9, rannikul kuni 11, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi.

Allikas: ilmateenistus.ee