Täna on selge, kohati vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2-7, saartel ja rannikul puhanguti kuni 10 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on arginädala kõrgeim ja tõuseb kuni 15 kraadini.

Tallinnas meelitas soe sügisilm vanalinna tänavatele rohkelt rahvast. Inimesed loobusid üleriietest, veetsid aega välikohvikutes ja võtsid päikesevanne.

Homme nihkub kõrgrõhkkond Soome-Karjala piirile ja selle edelaservas püsib Eestis sajuta ilm. Taevas kattub aga sügisele omaselt õhukese madala pilvekihiga. Puhub mõõdukas kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on pilvise taeva korral öösel 3..8, rannikul 10 kraadi ümber, päeval piirdub 10..13 kraadiga.

Kolmapäeval koondub kõrgrõhkkond Venemaa kohale ja selle lääneservas on meil ilm ikka pilvine. Päeval on ka üksikud nõrgad vihmasabinad ka võimalikud. Kagutuul muutub pisut tugevamaks. Öine miinimum jääb 5 kraadi ümbrusse, päevane maksimum tõuseb 11..13 kraadini.

Neljapäeval suureneb Läänemere poolt madalrõhkkonna surve ning kagutuul tugevneb. Öö on sajuta, päeval võib saartele vihmapilvi jõuda, mandril püsib sajuta ilm. Kui öösel tugevneva tuule kaasabil taevas selgemaks tõmbub, siis langeb temperatuur 2..7 kraadini, rannikul jääb 10 kraadi ümbrusse, pilvisel ja tuulisel päeval piirdub 10..12 kraadiga.

Reedel ulatub Skandinaaviast madalrõhuala serv Läänemere äärde ning öösel liigub üle Eesti vihmapilvi. Päeval laieneb Venemaa kohalt kõrgrõhuala serv Läänemere idarannikule ja saju võimalus on üksikutes kohtades. Puhub mõõdukalt tugev lõunakaare tuul. Öised miinimumid langevad 3..8 kraadini, rannikul jäävad 10 kraadi lähedale, päevasoe kerkib 11..14 kraadini.

Nädalavahetusel jääb Venemaal valitsevaks kõrgrõhuala ja selle lääneservas on meie ilm enamasti sajuta ning mõõdukalt tugev lõuna- ja kagutuul võib soodustada ka pilvekihi hajumist ning taeva selgemaks muuta. Lõunakaarest kandub meile soojemat õhku ning päeval tõusevad termomeetrinäidud 12..15 kraadini, öösiti langeb õhutemperatuur 3..8 kraadini, rannikul jääb ikka 10 kraadi ümbrusse.