Esmaspäeval koondub madalrõhkkond Põhjalahe põhjatipu lähistele ja selle lohk liigub Läänemerele. Tihedamat sadu veel oodata ei ole, on vaid üksikute vihmasabinate võimalus. Edela- ja lõunatuul tõuseb veel tugevamaks, puhanguid on sisemaal 14, rannikul 17 meetrit sekundis. Tugev tuul soosib pilvede hõrenemist ja nõnda peaks ka päikest nägema. Saabuv õhumass on pisut jahedam, aga õhutemperatuur jääb tuulisel ööl kõikjal plusskraadidesse, päevasooja 10 kraadi ümber. Õhtul jõuab tihedamate sajupilvede serv saartele.

Teisipäeval liigub madalrõhulohk Eesti kohale ja vihma sajab laialdasemalt. Tuul nõrgeneb ja puhub lõunakaarest. Öine miinimum langeb ühe kuni kuue kraadini, Lääne-Eesti rannikul on kuni üheksa kraadini, päevasoe kerkib kümne kraadi lähedale, sajupilvede all jääb paar-kolm kraadi madalamalegi.

Kolmapäeval läheneb lõuna poolt madalrõhkkond ja toob niiskust lisaks. Öösel kandub tihedamate vihmapilvi üle Eesti idaosa, lääne pool on sadu nõrgem ja harvem, päeval on sajuhooge kohati. Tuul pöördub põhjakaarde. Öised miinimumid langevad alla viie kraadi piiri, kus taevas selgineb, seal null kraadi lähedale, rannikul on pisut mahedam, päevasoe tõuseb kuni kaheteistkümne kraadini.

Neljapäeval suundub madalrõhkkond piki Venemaa lääneserva põhja poole. Vihma sajab öösel hõredamalt, päeval on sadu laialdasem. Tuul pöördub läänekaarde ja päeva peale tugevneb. Õhutemperatuur langeb sisemaal viie kraadi ümbrusse, päeval tõuseb kuni üheteistkümne kraadini.

Reede öö on kõrgrõhuharja mõjul kuivem, selgema taevaga, rahulikum ja jahe. Õhutemperatuur langeb sisemaal nulli ümbrusse, rannikul jääb üle viie kraadi. Päeval läheneb merelt madalrõhulohk ja tõstab edela- ja lõunatuule tugevamaks. Tänastel andmetel jõuavad tihedamad sajupilved alles õhtul saartele. Õhutemperatuur tõuseb kümne kraadi ümbrusse.