Eesti kohale on jõudnud madalrõhulohk. Öösel sadas vihma kohati, päeval tuleb seda laialdasemalt. Lõuna- ja edelatuul puhub 5-11, rannikul puhanguti kuni 15, öö hakul 17 meetrit sekundis, hommikuks nõrgeneb ja pöördub saartel läänekaarde. Õhutemperatuur oli öösel 2..8, rannikul kuni 10 kraadi, Kagu-Eestis kohati 0 kraadi lähedal, päeval tõuseb 8..11 kraadini.

Kolmapäevaks jääb madalrõhulohk meie kohale. Mitmel pool sajab vihma ning öösel ja hommikutundidel on udu. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Öised miinimumid langevad alla 5 kraadi piiri, kus taevas selgineb, seal 0 kraadi lähedale, rannikul on pisut mahedam, päevasoe tõuseb 7..11 kraadini.

Neljapäeval madalrõhuala mõju väheneb ja pilvi on hõredamalt ning ka vähest vihma sajab kohati vaid päeval. Tuul on nõrk, kuid pärastlõunal edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur langeb öösel sisemaal -1..+4, Lääne-Eesti rannikul kuni 7 kraadi, päeval tõuseb 7..11 kraadini.

Reedel jõuab Norra merelt Skandinaavia keskossa aktiivne madalrõhuala ja meile selle serv. Lõuna- ja edelatuul paisub väga tugevaks, rannikualadel ulatuvad puhangud 20 meetrit sekundis, päeval pöördub saartelt alates läänekaarde ja nõrgeneb veidi. Sajab vihma ja paiguti on sadu tugev. Õhutemperatuur on öösel Ida-Eestis 2..7, Lääne-Eestis 8..11, päeval 7..12 kraadi.