Tuiskavad tuuled räsivad Eestit juba täna - seda peamiselt saartel ja rannikul, kus tuulepuhangud võivad kohati ulatuda lausa 21 meetrini sekundis.

Laupäev

Pilves ilm ühes lumetuisuga kandub edasi laupäeva. Öötundidel ulatub temperatuur kuni 10 miinuskraadini, päeval taanduvad külmemad kraadid üle riigi maksimaalselt aga -5 kanti.

Eesti kesk- ja lääneosas ulatub temperatuur päevasel ajal nullkraadi piiresse, mistõttu on päevasel ajal lörtsises Lääne-Eestis jäiteoht. Tuisuses Ida- ja Põhja-Eestis jäävad temperatuuripügalad -1 kuni -5 kraadi meelevalda. Ida-Eestis sajab lund, kohati tuiskab. Puhub kagu- ja lõunatuul, mis võib rannikul puhanguti ulatuda kuni 15 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on Ida-Eestis 0 kuni -5, Lääne-Eestis 0 kuni +2 kraadi.

Hoiatus tänaseks ja homseks: teedel on külgtuule- ja jäiteoht,

Pühapäev

Pühapäevasel ööl pilvisus hõreneb, kuigi öö hakul sajab idakaares veel kohati lund.

Hommikul pöördub pilvkate taaskord tihenemise suunas, mistõttu on saartel ja mandri lääneosas oodata vihma-ja lörtsisadu. Taaskord on oodata lumist tuisku - puhanguti võib tuul ulatuda kuni 18 meetrini sekundis. Õhutemperatuur jääb 0 kuni -5, saartel ja rannikul kohati 1 kuni 3 soojakraadi kanti.

Lume- ja lörtsisadu laieneb üle maa ühes tuisuga itta. Saartel ja paiguti rannikul sajab ka vihma. Kohati on jäidet, mistõttu tuleb liikluses ettevaatlik olla.

Õhtul Lääne-Eestis sadu lakkab ja pilvisus hõreneb järk-järgult. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-11, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti kuni 18 meetrit sekundis, pärastlõunal aegamisi nõrgeneb. Õhutemperatuur jääb 0 kuni 3 soojakraadi vahele.