Homseks nihkub kõrgrõhuvöönd Läänemere kohale ja Venemaa madalrõhuvööndi vihmapilved jäävad Peipsi taha, vaid Ida-Eestis on päeva teisel poolel sajuvõimalus ~25%. Puhub mõõdukas loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 15, päeval 18 kuni 23 kraadi, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Neljapäeval jääb kõrgrõhkkonna kese Põhjamere kohale, kuid samal ajal katab Ukrainast saabuva uue madalrõhuala loodeserv Eesti. Pilvi on rohkesti, kuid kohatiste hoogsadude võimalus mandril on 25-50%, sajuhulgad on väikesed. Puhub mõõdukas põhja- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 16, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Reedel ilmakaardil muutusi pole, jätkuvalt oleme madalrõhuala kauges loodeservas. Kohati sajab hoovihma, kuid sajuvõimalus mandril suureneb 50-75%. Puhub nõrk ja mõõdukas põhja- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 16, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Laupäeval, pühapäeval ja esmaspäeval oleme jätkuvalt Venemaa sisealade suunas eemalduva, kuid veel elujõulise madalrõhuala kauges loodeservas. Õhumass meie kohal on soe ja niiske ja nii arenevad päeval mitmel pool rünksajupilved, suureneb ka äikeseoht. Põhjakaare tuul nõrgeneb. Pühapäeval ja esmaspäeval on tuul nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 17, päeval 20 kuni 25 kraadi, pühapäeval Ida-Eestis kuni 27 kraadi.

Teisipäeval moodustub 75% tõenäosusega üle Eesti lääne idasuunaline madalrõhuvöönd ja hoovihmad jätkuvad. Tuul on nõrk ja muutlik. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 16, päeval 21 kuni 26 kraadi.