Ilmaprognoosid näitavad, et Tallinnas saab 23.-24. juunil ilm olema pilvine. Tuul puhub kuni neli meetrit sekundis, puhanguti kuni kaheksa meetrit sekundis. Kuigi taevas saab olema enamasti pilves, siis vahel võib ka päike välja tulla ning sooja lubab praegu ennustus 22 kuni 24 kraadi, mis öösel langeb 12 kraadi peale. Vihma võimaluseks ennustatakse praegu 25 protsenti.

Tartusse lubab 23.-24. juuniks samuti pilvist, kuid sooja ilma. Tuul puhul Tartus kuni 3 meetrit sekundis, puhanguti kuni 8 meetrit sekundis. Taeva katavad Tartus küll pilved, aga sooja saab sarnaselt Tallinnaga olema 23 kuni 24 kraadi. Öösel tõmbub soe tagasi ja õhutemperatuur langeb 13 kraadi peale. Samuti ennustatakse Tartusse öösel vihmasadu ning tuul tõuseb seitsme meetrini sekundis.

Ka Pärnus saab ilm olema soe, kuid vahelduva pilvisusega. Tuult puhub neli meetrit sekundis, puhanguti kuni seitse meetrit sekundis. Soojakraade on Pärnule ennustatatud 23 kuni 24 kraadi, mis ööseks langeb 12 kraadile. Samuti võib öösel sadada vihma ning puhuda tuul kuni seitse meetrit sekundis.

Narva ennustatakse praegu kõige rohkem päikest ning taevas on pilves vaid harva. Kindlasti tasub Narvas kanda päikesekaitsekreemi, sest UV faktor tõuseb kohati lausa kuueni ehk kella 11 ja 16 vahel tasub päikese käes viibida pigem vähe. Soojakraade lubatakse Narvale 22 kuni 24 kraadi ja tuult kuni neli meetrit sekundis. Öösel on Narvas sooja kuni 12 kraadi ja taevas on pigem pilvine, kuid vihma sadama ei peaks.

Hiiumaal tuleb jaanipäev päikeseline ja soe. Sooja ennustatakse 18 kraadi ning tuul puhub kuni viis meetrit sekundis. Vihma tõenäosus on väike. Ööseks langeb õhutemperatuur 15 kraadile ja tuul puhub edasi viis meetrit sekundis. Öösel on taevas pilves.

Saaremaal saab taevas olema pilves, kuid õhk on soe: 21 kraadi. Puhub tuul kuni viis meetrit sekundis, puhanguti kuni üheksa meetrit sekundis. Õhutemperatuur langeb öösel 14 kraadi peale ja tuul tõuseb kuue meetrini sekundis. Vihma tõenäosus on nii päeval kui ööl pigem väike.