Ööl vastu homset on vähese pilvisusega ilm. Vastu hommikut Lõuna-Eestis pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama, Kagu-Eestis on äikeseoht. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, hommikuks pöördub idakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on 11 kuni 17 kraadi.

Esmaspäeval pilvisus kõikjal tiheneb. Vihmasadu laieneb üle mandri kirdesse, kohati on äikest ja sadu on tugev, sajuvõimalus on väiksem saartel ja looderannikul. Puhub valdavalt ida- ja kagutuul 5-11, puhanguti 14 m/s, pärastlõunal pöördub saartelt alates põhjakaarde ja nõrgeneb järk-järgult. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 18 kuni 22, Ida-Eestis 15 kuni 18°C.

Ka sünoptik Kairo Kiitsak kirjutab Facebook’is, et nädal algab vihmaselt.

Ööl vastu teisipäeva on pilves selgimistega ilm. Ida-Eestis sajab mitmel pool vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, hommikul pöördub läände ja edelasse 5-11 m/s. Õhutemperatuur on 12 kuni 16 kraadi.

Teisipäeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Õhtul pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub valdavalt lääne- ja edelatuul 5-10, pärastlõunal põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 19 kuni 23 kraadi.

Ka kolmapäev tõotab tulla pilvine. Kohati võib sadada hoovihma. Neljapäev aga lubab selget, vähese pilvisusega sajuta ilma. Sooja võib tulla kuni 26 kraadi.