Riigi Ilmateenistuse andmetel on laupäeval öö olulise sajuta, kuid mitmel pool tekib udu, mis püsib kohati ka hommikul. Päeval võib tulla vähest vihma. Tuul on nõrk ning õhutemperatuur tõuseb päeval kuni 15 kraadini.

Pühapäeva öösel on üsna jahe ja olulise sajuta, temperatuurinäit on öösel -1 kuni 7 kraadi. Päeval lähenevad nii lääne kui ka ida poolt madalrõhualad, kuid sügavale Eestisse need ei jõua. Päeval tiheneb pilvisus ja mõnel pool sajab vihma, Kirde-Eestisse võivad õhtul ulatuda tihedamad vihmapilved. Temperatuur jääb 10-14 kraadi vahele.

Uuel nädalal jääb Eesti madalrõhuvööndisse ning mitmel pool sajab vihma. Öösel on tuul nõrk ja muutlik, kuid päeval pöördub itta ja kagusse ning tugevneb. Õhutemperatuur on öösel kuni 7 kraadi, päeval tõuseb temperatuur kuni 14 kraadini.

Teisipäeval vallutab Põhjamerel jõudu kogunud madalrõhuala pea terve Euroopa ja meie jääme selle kaugesse kirdeserva. Sajab kohati vihma ning puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Temperatuurinäit langeb öösel nullini, kuid päeval on jätkuvalt sooja kuni 14 kraadi.

Nädala keskel liigub Poola-Ukraina piiril tekkinud uus osatsüklon Venemaa suunas ehk suurenevad vihmahood. Öösel puhub idakaar, päeval mõõdukas kirdetuul. Öösel sajab kohati vihma, kuid päeval sajab juba laialdaselt üle Eesti. Öösel jäävad õhutemperatuurid 4-10 kraadi vahele, päeval on oodata aga 9-14 kraadi.

Neljapäev ja reede mööduvad samuti vihma saatel. Reedel saab ulatuslik mitme keskmega madalrõhuala Atlandilt energiat juurde ja meil selle idaservas vihmasadu jätkub. Õhutemperatuur on mõlemal öösel 6-11 kraadi ning päeval tõusevad soojakraadid kuni 14 kraadini.