Ilmateenistuse teatel tõuseb pühapäeval õhutemperatuur saartelt alates ja mitmel pool tekib jäide. Pärastlõunal tugevneb edelatuul sisemaal puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul kuni 23 meetrini sekundis.

Ööl vastu pühapäeva esineb teedel jäidet saartel, hommikul ja päeval Harju-, Lääne-, Pärnu-, Rapla- ja Järvamaal ning õhtul Ida-Viru-, Lääne-Viru-, Viljandi-, Jõgeva-, Tartu-, Põlva-, Valga- ning Võrumaal.

Ennelõunal on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Paiguti on udu. Pärastlõunal saartelt alates pilvisus tiheneb ning hakkab sadama lörtsi ja vihma ning on jäidet. Kesk- ja Ida-Eestis võib oodata ka lund ja tuisku.

Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0..+4, Ida-Eestis -2..-7, õhtul tõuseb 0 kraadi ringi.

Hoiatus esimesel tasemel tähendab, et ilm võib teatud olukordades olla ohtlik. „Arvesta sellega, kui sinu tegevus on ilmast mõjutatud. Jälgi edasist ilmaprognoosi,“ soovitab ilmateenistus oma kodulehel.

Transpordiamet hoiatas samuti, et homme suureneb jäiteoht, ning tuletas sõidukijuhtidele meelde: „libeduse oht on suurim sildadel, viaduktidel, metsavahelistel teelõikudel, ristmike kiirendus- ja aeglustusradadel, bussipeatuste läheduses ja raudteeülesõitudel“.