Esmaspäeva õhtul vallutab tuisk saared ning levib õhtu edenedes ka mandrile, hoiatab keskkonnaagentuur. Kagutuul tugevneb sisemaal puhanguti 15, saartel ja rannikul 20 m/s.

Ööl vastu teisipäeva levivad lumesadu ja tuisk üle maa. Õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis üle 0°C ja sadu läheb üle lörtsiks ning vihmaks. Hommikupoole ööd ja päeval sajab mitmel pool jäävihma.

„Jäiteoht on väga suur,“ rõhutas keskkonnaagentuur.

Ka kolmapäeval saab Eestis näha igasugust taliilma - sajab nii lund, lörtsi kui vihma. Õhutemperatuur kõigub paari-kolme kraadi ulatuses 0°C ümber.

Neljapäeva öö hakul muutub ilm väikese kõrgrõhuharja mõjul hetkeks kargemaks. Pärast keskööd laieneb Norra merele jõudva aktiivse madalrõhkkonna serv ühes tihedama sajuga üle Läänemere - algul sajab ka lund, aga sadu läheb kiiresti üle lörtsiks ja vihmaks. Õhutemperatuur tõuseb hommikuks 0..+5-ni ja püsib ka päeval samades piirides.

Reedel tuleb madalrõhkkond Skandinaavia kohale ja selle serva mööda kandub meile jätkuvalt võrdlemisi soe õhumass. Öösel sajab tihedat lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma, päeval tulevad kõikjal sajuhood lörtsi ja vihmana alla. Õhutemperatuur on plusspoolel.

Aasta viimane päev tuleb madalrõhkkonna survel tugeva lõuna- ja edelatuule ning lörtsi- ja vihmasajuga. Termomeetrinäidud on plusspoolel.